Stellar Blade Novinka PlayStation exkluzivita Stellar Blade je venku

PlayStation exkluzivita Stellar Blade je venku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy PlayStation PlayStation 5

Vývojáři na poslední chvíli přidali režim New Game+.

Reklama

Jihokorejské studio Shift Up dnes na trh uvedlo akční adventuru Stellar Blade, která se v naší čtenářské anketě stala nejočekávanější hrou měsíce dubna. Titul se u hráčů na PlayStationu dočkal pozitivního přijetí, což dokládá například hodnocení 82 % na agregátoru Metacritic.

Vývojáři kromě výše přiloženého traileru vydali také day one patch, který kromě dílčích oprav přidal režim New Game +. Ten odemyká několik nových dovedností a celou řadu oblečků, které by hráče měly motivovat k druhému průchodu. Stellar Blade je k dispozici exkluzivně na konzoli PlayStation 5.

V naší recenzi si titul odnesl známku 9/10 a následující verdikt: „Mimořádně nádherná a propracovaná hra, s báječným bojovým systémem, nezapomenutelnými bossy i lokacemi, pestrou hratelností a zajímavým sci-fi příběhem. Téměř na každém kroku budete obdivovat talent a pečlivost tvůrců. Takhle si představuji "výkladní skříň konzolí nové generace", u které je na místě žasnout a zatleskat.“ Krabicovou verzi hry si můžete zakoupit v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama