PlayStation Home čekají velké změny
Novinka PlayStation Home čekají velké změny

PlayStation Home čekají velké změny

Michal Burian

Michal Burian

5

Už na podzim tohoto roku se oblíbené PlayStation Home změní. Virtuální prostor připomínající žijící městečko vystřídají tematické čtvrti - akční, adventurní, sportovní a čtvrť pro casual hráče.

Reklama

PlayStation Home se na podzim aktuálního kalendářního roku promění a bude připomínat stále víc populární sociální služby. Malebné městečko s kinem vystřídají speciálně navržené tematické čtvrti, v nichž se budou setkávat hráči.

Nové rozdělení PS Home

Nový futuristický Hub bude sloužit pro přihlašování, skupiny a komunitní aktivity. Mj. vám zde Sony bude nabízet i nejrůznější hry, které si budete moci vyzkoušet nebo rovnou koupit. Z Hub budete moci cestovat do ostatních čtvrtí, které popisujeme níže.

Akční čtvrť bude určena pro hardcore hráče akčních her. Architektura bude připomínat oblíbené first-person střílečky, jako je například Call of Duty, Battlefield či Resistance.

Adventurní část bude připomínat džungli a budou se v ní nacházet předměty z oblíbených her z toho žánru, včetně Tomb Raider.

Sportovní čtvrť nabídne výsledky sportovních klání, kde se budou setkávat nadšenci fotbalu, hokeje, basketbalu, golfu či amerického fotbalu.

Pier Park bude inspirován zábavním molem, které nalezneme v Los Angeles (konkrétně v Santa Monice). Casual hráči zde naleznou domov a své oblíbené hry, včetně různých arkádových mini-her.

Sám ředitel sociální části v Sony poznamenal, že se časem možná dočkáme dalších čtvrtí, které rozšíří PlayStation Home. Prozatím si ale budeme muset vystačit s výše zmíněnými informacemi a s faktem, že se Sony rozhodlo Home změnit poté, co přišlo na to, že se dostalo do bodu, kdy nelze stávající PS Home vylepšovat.

Home v číslech

- Do služby se připojilo více než 23 milionů uživatelů z celého světa

- V průběhu 70 minut v kuse

- Okamžitě můžete hrát více než 230 her

- Přes 9000 virtuálních předmětů

- Více než 65 místností (prostoru)

- Více než 35 partnerů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama