Plná verze PlayerUnknown's Battlegrounds až koncem roku
Novinka Plná verze PlayerUnknown's Battlegrounds až koncem roku

Plná verze PlayerUnknown's Battlegrounds až koncem roku

Michal Burian

Michal Burian

20

Změna plánu. Vývojáři chtějí přinést propracovaný a vyladěný zážitek v Battle Royale.

Reklama

Původně měla být survival onlinovka PlayerUnknown's Battlegrounds v předběžném přístupu šest měsíců. Plná verze tak měla vyjít někdy během září letošního roku. Vývojáři ze studia Bluehole chtějí ale hráčům dodat plnohodnotnou hru. Z toho důvodu se rozhodli k odkladu. PlayerUnknown's Battlegrounds má v plné verzi dorazit až koncem roku.

Brendan "PlayerUnknown" Greene se na Steamu dušuje, že čas navíc využijí pro doladění hry, aby přinesli propracovaný a vyladěný zážitek v Battle Royale. Dosavadní hráči se pochopitelně mohou těšit na pravidelné týdenní a měsíční aktualizace. Jejich součástí budou hlavně opravy, optimalizace a v neposlední řadě nový obsah.

V současné době nevíme, zda změna plánů u PC verze bude mít vliv i na připravovanou Xbox One verzi. Ta byla oznámena minulý měsíc na E3 v Los Angeles, avšak bez data spuštění.

Připomeňme, že v dohledné době má PlayerUnknown's Battlegrounds rozšířit nová pouštní mapa a PvP mód se zombíky. Hře se v předběžném přístupu na Steamu hodně daří, za krátkou dobu dokázala prodat přes 4 miliony kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama