Plošinovka Contrast s dramatem ve třech aktech
Contrast Novinka Plošinovka Contrast s dramatem ve třech aktech

Plošinovka Contrast s dramatem ve třech aktech

Michal Burian

Michal Burian

3

Objevte kouzelný svět i jeho temnou stránku v nové plošinovce, kde budete hrát za holčičku Didi a její imaginární kamarádku.

Reklama

V Contrast se vše soustředí na holčičku jménem Didi. Didi žije sama se svou matkou Kat, kabaretní zpěvačka s největší show ve městě. Její otec opustil rodinu. Hrát budete nejen za Didi, ale také za její imaginární kamarádku Dawn. Dawn má velmi zvláštní moc, což je věc, díky které se Contrast odlišuje od všech ostatních her. V roli Dawn budete běhat ve 3D světě, stejně jako třeba v Tomb Raider. Rovněž se ale můžete přesouvat do stínu a užívat si hru jako 2D hopsačku, a to podle libosti. Pomocí stínů budete řešit nejrůznější hádanky, kterých bude ve světě spousta.

Cílem hry je pomoci zjistit Didi proč se její rodina rozpadla. Jde o devítiletou holčičku, která touží potom, aby její rodina byla zase pohromadě. Když budete prožívat příběh hry, tak si uvědomíte, že malá holčička vnímá vztahy dospělých a situace poněkud jinak.

Za Didi budete hrát v reálném světě, zatímco s Dawn se vydáte do temného světa. Ve světě narazíte na spoustu zábavy, chybět nebude cirkus, pirátské lodě nebo maják k prozkoumání, stejně tak kabaret, divadlo apod.

Contrast vyjde 15. listopadu v digitální podobě na PC, PlayStation 3, Xbox 360 a PlayStation 4. Cena byla stanovena na 15 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama