Po Alien: Isolation a Halo Wars 2 pracují na dosud největším projektu
Novinka Po Alien: Isolation a Halo Wars 2 pracují na dosud největším projektu

Po Alien: Isolation a Halo Wars 2 pracují na dosud největším projektu

Michal Burian

Michal Burian

12

Tým v britském studiu Creative Assembly, který předtím pracoval na Alien: Isolation a Halo Wars 2, se snaží vytvořit největší multiplatformový projekt.

Reklama

K britskému studiu Creative Assembly si přiřadíte hlavně úspěšnou strategickou sérii Total War. Je to ale rovněž studio, kde vznikl povedený Alien: Isolation a sci-fi strategie Halo Wars 2. A právě tahle část týmu nabírá posily na další projekt. Tím podle zasvěcených má být dosud největší multiplatformní titul, který byl v Creative Assembly kdy vytvořen.

Ale o tom se v inzerátu na oficiálních stránkách nic nedočteme. Místo toho informuje o pozici hlavního systémového designéra, který se bude podílet na vývoji zbrusu nové hry/značky v týmu stojícím za Alien: Isolation a Halo Wars 2. V inzerátu je zmíněn vývoj herních systémů pro zbraně, pohyb, schopnosti, gadgety nebo zdraví. To nenasvědčuje tomu, že by v Creative Assembly vznikala další strategie, to spíše signalizuje akční adventuru, jež obsáhne online prvky. Konkrétně ekonomiku, progres, žebříčky, výzvy a nějaké eventy. To více a více zní jako Destiny nebo The Division, nemyslíte?

Na detaily si musíme počkat.

Zdroj: Gamereactor.eu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama