Po dlouhé době novinky o Insurgency Sandstorm
Insurgency: Sandstorm Novinka Po dlouhé době novinky o Insurgency Sandstorm

Po dlouhé době novinky o Insurgency Sandstorm

Michal Burian

Michal Burian

3

S příběhem o několika lidech, nejen multiplayer.

Reklama

V Los Angeles se společnost Focus Home Interactive zaměřila hlavně na očekávaný akční RPG titul Vampyr od tvůrců Life is Strange. Pokud se ale těšíte více na pokračování Insurgency s názvem Insurgency: Sandstorm, tak vás dnes potěší nový trailer.

Výraznou novinkou oproti předešlému dílu je přítomnost kampaně, kterou bude možné hrát v singleplayeru nebo v kooperaci s až třemi dalšími hráči, případně ve split-screenu pro dva hráče. Jinak je ale kampaň popisována jako road-trip s příběhem postav, které spojí výzvy, s nimiž se na své cestě setkají. Samotný děj by mohl být zajímavý, je totiž inspirován skutečnými událostmi. Podle nich scénáristé napsali fiktivní zápletku plnou fiktivních postav.

Kampaň bude sledovat příběh protagonistky jménem Yazidi Kurd, kterou spolu s její sestrou a dalšími dívkami zajali radikální povstalci. Jednoho dne se ale naskytne příležitost k úniku, který však zkomplikuje písečná bouře, kvůli níž je Yazidi oddělena od svých společnic. Postupem času se však přidá k povstalecké skupině, která tvrdě bojuje proti těm, kteří ji dříve zajali.

Další postavou bude vojenský veterán z USA. Stal se dobrovolným vojákem a ocitl se na nečekané cestě vedle radikálních povstalců a několika dalších postav, které dosud nebyly představeny.

Multiplayer pochopitelně nebude chybět. Pochlubí se rozsáhlejším prostředím, možností využívat lehká vozidla, arzenálem všemožných zbraní nebo novými módy. V nich budou významnou roli hrát vozidla.

Vydavatel si od těchto změn slibuje vytvoření rozsáhlé střílečky z pohledu první osoby, která se bude snažit ohromit hráče na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vydání je v plánu na rok 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama