Novinka Po mnoha odkladech vyšlo Conan Chop Chop

Po mnoha odkladech vyšlo Conan Chop Chop

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Roztomilý výlet do barbarského světa.

Reklama

Práva na barbarský svět Roberta E. Howarda má aktuálně společnost Funcom, která nám v minulosti přinesla survival Conan Exiles, který je neustále rozšiřován, avšak zapomenout bychom neměli ani na MMO Age of Conan či na survival strategii Conan Unconquered.

Nicméně mezi tyto hry ještě patří i Conan Chop Chop, který byl oznámen už v roce 2019, což se ale s příliš velkým přijetím ze strany fanoušků nesetkalo, za což může zvolená roztomilá stylizace a možná i hratelnost, kdy oboje připomíná třeba Castle Crashers.

Titul byl následně několikrát odložen (původně měl vyjít už v roce oznámení), což vyústilo v to, že hráči na něj víceméně zapomněli. Nicméně se na něm stále v tichosti pracovalo a 1. března dokonce konečně i vyšel, takže si ho můžete zahrát.

A světe div se, první recenze jsou přívětivé (padají osmičky a sedmičky), takže pokud jste schopni se přenést přes stylizaci, která je mnoho, ale určitě ne barbarská, tak se zřejmě můžete vydat do příjemného roguelite zážitku, v němž v kůži jednoho z hrdinů budete ničit vlny různorodých nepřátel, k čemuž vám dopomůže hromada zbraní i komb. Projekt navíc podporuje online i "gaučové" kooperační hraní až pro čtyři hráče, tudíž s kamarády by mohla být legrace.

Hra je dostupná pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Cena je stanovena na 14,99 eur, respektive 529 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama