PC Gaming Show: Další hry, které stojí za zmínku
Evil Genius 2 Novinka PC Gaming Show: Další hry, které stojí za zmínku

PC Gaming Show: Další hry, které stojí za zmínku

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

4
Platformy Windows PC

Evil Genius 2: World Domination, Midnight Ghost Run, Griftlands, Maneater, Telling Lies, Conan Chop Chop

Reklama

Evil Genius 2: World Domination

Jedná se o druhé pokračování hry z roku 2004. Jako hráč převezmete roli ďábelského génia a pokusíte se ovládnout celý svět. Budete budovat své tajné doupě, trénovat armádu kriminálních posluhovačů, bránit se před silami spravedlnosti, až nakonec ovládnete svět pomocí zářízení Soudného dne. Hra vychází pod vedením zkušeného týmu Rebellion a dočkat se jí můžeme v příštím roce.

Midnight Ghost Hunt

Hide and Seek žánr je u hráčů poměrně populární. Své o tom ví například fanoušci Minecraftu, nebo dokonce i slavné FPS akce Call of Duty. Šance prosadit se v tomto atypickém herním módu se chopilo i studio Mellowsoft a představilo nám svou hru Midnight Gost Hunt. Jedná se o 4v4 PVP multiplayerové zápolení, kdy se jeden tým mění na různý nábytek a snaží se tak vyhnout pozornosti druhému týmu hledačů. O půlnoci se však role prohodí a lovná zvěř může zabít svého lovce. Ačkoliv ještě neznáme datum vydání, již teď se můžete na jejich stránkách přihlásit do blížící se alpha verze.

Griftlands

Griftlands se po dvou letech od oznámení vrátilo na E3, aby ukázalo v jaké je formě. Jedná se o karetní rouguelite hru, ve které budete vyjednávat, krást, bojovat nebo jen přesvědčovat ostatní, aby se vám klidili z cesty. Každé rozhodnutí zde bude důležité, každá práce za kterou se vydáte, každý kamarád, který se k vám připojí na vaší cestě, karty, které se rozhodnete si nechat. Vše vám může na vašem dobrodružství pomoct, ale také uškodit. Smrt příjde opravdu rychle, ale také vám dovolí vyzkoušet nové postupy a strategie. V blízké době můžeme očekávat, že hra vstoupí do své alpha fáze a vývojáři ze studia Klei Entertainment slibují pravidelný přísun nového obsahu a karet.

Maneater

Také žraločí RPG Maneater si svojí E3 premiéru zažilo již minulý rok. Dnes však přišlo s novou ukázkou, která dokazuje, že přesně taková hra by mohla být tou pravou a originální zábavou. Jedná se o singleplayerové akční RPG, kde se chopíte role obávaného mořského dravce. Musíte bojovat o přežití v otevřeném oceánu, kde nebezpečí číhá na každém rohu. Vaší jedinou zbraní jsou ostré zuby a schopnost vyvíjet se za pomocí potravy. Cokoliv a kdokoliv může být na vašem dnešním jídelníčku. Tripwire Interactive sice stále neoznámili datum vydání, přislíbili však, že to bude již brzy.

Telling Lies

Tato hra od Annapurna Interactive patří mezi mé osobní favority letošního ročníku. Pokud jste totiž vyzkoušeli jejich předchozí počin Her Story, jistě tušíte o čem Telling Lies bude. Váš charakter ukradne tajný flash disk od Národní Bezpečnostní Agentury, plný všemožných videozáznamů. Vaším úkolem pak bude, za pomoci klíčových slov, různých nápověd a hlavně vašeho postřehu, poskládat jednotlivé skládanky k sobě tak, aby dali dohromady smysluplný příběh. Autoři slibují, že hra je až 5 krát větší než její předchůdce Her Story a sami ji nazívají open world hrou svého žánru. Na Telling Lies se můžeme těšit později v tomto roce.

Conan Chop Chop

1.dubna 2019 nám Funcom představil hru Conan Chop Chop, kreslenou hack-n-slash roguelike hru ze světa Conana. A celý svět to vzal jako vydařený apríloví vtípek. Včera však vývojáři přišli na pódium, aby nám oznámili, že Conan Chop Chop je skutečný. Čeká nás kooperace až pro čtyři hráče a zabíjet budete nepřátele v náhodně generovaných arénách. Smrt je definitivní, odemkne vám však přístup k novým zbraním, pohybům a dovednostem. Čekají vás různé úkoly, NPC postavy a souboje s většími protivníky, včetně hlavního bosse čaroděje Thoth-Amona. Hra vychází 3.září na PC a konzole.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama