Po roce vyjde Dead by Daylight na konzole
Dead by Daylight Novinka Po roce vyjde Dead by Daylight na konzole

Po roce vyjde Dead by Daylight na konzole

Michal Burian

Michal Burian

Multiplayerová hororová akce, kde lovec jde po krku čtyř přeživších. Kdo vyhraje?

Reklama

V červnu loňského roku byla na Steamu spuštěna plná verze multiplayerové hororové akce Dead by Daylight, kde lovec jde po krku čtyř přeživších. Po roce se titul rozšíří i na konzole současné generace. Na PlayStationu 4 a Xboxu One bude hra od 20. června v Severní Americe a 23. června v Evropě za 30 euro, což je o 10 euro více, než stojí PC verze na Steamu. Tam se prodalo přes 1,8 milionu kopií.

PS4 a Xbox One verze budou dostupné také v maloobchodní edici. Ta kromě hry zahrne originální soundtrack a dodatečné balíčky, včetně různých doplňků.

Dead by Daylight je multiplayerový horor, kde jeden hráč v kůži šíleného vraha loví čtyři přeživší. Přeživší vše vidí z pohledu třetí osoby, zatímco lovec z vlastních očí. Přeživší tak mají jednu podstatnou výzoru, mají lepší přehled o situaci. Avšak tak jednoduché to nebude, vrah je zase silnější a rychlejší. Zajímavé na celé hře je ještě jedna věc, mapy jsou procedurálně generované, což znamená, že si jednotlivé lokality jen tak nezapamatujete, a navíc po vás půjdou ještě různá stvoření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama