Po simulátorech vzniká i zemědělské RPG
Novinka Po simulátorech vzniká i zemědělské RPG

Po simulátorech vzniká i zemědělské RPG

Michal Burian

Michal Burian

5

Farmer’s Dynasty je mix zemědělského simulátoru s RPG prvky, které umožní hráčům žít svůj sen, postavit farmu a hospodařit na polích.

Reklama

V posledních letech se roztrhl pytel se zemědělskými simulátory, kterým z pohledu prodejů kraluje Farming Simulator, ale to se může brzy změnit. S troškou do mlýna chce přispět i společnost Toplitz Productions. Tu můžete znát ve spojení s hrou Airport Simulator 2018. Dnes lidé z Toplitz Productions představili titul Farmer's Dynasty.

Farmer's Dynasty je mix zemědělského simulátoru s RPG prvky, které umožní hráčům žít svůj sen, postavit farmu a hospodařit na polích. Hra slibuje hluboký příběh virtuálního farmáře, který převezme rozpadlou farmu po svém otci a bude ji chtít opravit, aby opět prosperovala. Na začátku budete mít k dispozici jeden zchátralý traktor, s kterým vás čeká spousta práce. Za dokončení misí získáte odměny, které vám pomohou v růstu, a pamatujte si, že každé rozhodnutí ovlivní vaší budoucnost, stejně jako v reálném životě.

Pokud si Farmer's Dynasty budete chtít zahrát, připravte se na spoustu dřiny, jak dokazuje první trailer. Hra je v plánu na počítače a konzole (s největší pravděpodobností PS4 a Xbox One), vyjde ještě v letošním roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama