Zemědělské RPG v předběžném přístupu hráče nadchlo
Novinka Zemědělské RPG v předběžném přístupu hráče nadchlo

Zemědělské RPG v předběžném přístupu hráče nadchlo

Michal Burian

Michal Burian

18

Po řadě zemědělských simulátorů přichází komplexnější RPG.

Reklama

14. prosince loňského roku v předběžném přístupu na Steamu vyšlo netradiční RPG, které si postupně získává hráče z celého světa. Firma UMEO Studios si vzala příklad z oblíbených zemědělských simulátoru a vytvořila komplexnější RPG. V něm budete žít svůj sen, postavíte farmu a budete hospodařit na polích.

Hra slibuje hluboký příběh virtuálního farmáře, který převezme rozpadlou farmu po svém otci a bude ji chtít opravit, aby opět prosperovala. Na začátku budete mít k dispozici jeden zchátralý traktor, s kterým vás čeká spousta práce. Za dokončení misí získáte odměny, které vám pomohou v růstu, a pamatujte si, že každé rozhodnutí ovlivní vaši budoucnost, stejně jako v reálném životě.

Velkým lákadlem titulu Farmer's Dynasty má být jedinečný mix budování, farmaření a reálného života společně s rozsáhlým otevřeným světem.

V předběžném přístupu nebude hra dlouho. Vývojáři plánují, že k vydání plnohodnotné verze by mělo dojít již v únoru letošního roku. Od té současné má být vylepšena spousta věcí. Většina uživatelských recenzí na Steamu je kladná, i když si hráči stěžují na bugy, ale s nimi museli předem počítat.

Farmer's Dynasty se prodává za necelých 30 euro a vyžaduje alespoň Intel Core 2 Duo / AMD X2 (min. 2.2 GHz), 4 GB RAM, AMD Radeon HD 7000 series / NVIDIA GeForce GTX 500 series, DirectX verze 11 a 8 GB volného místa na disku.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama