Po úspěšné Bayonettě 2 pracují v Platinum Games na nové hře
Bayonetta 2 Novinka Po úspěšné Bayonettě 2 pracují v Platinum Games na nové hře

Po úspěšné Bayonettě 2 pracují v Platinum Games na nové hře

Michal Burian

Michal Burian

1

Dočkáme se třetího dílu svůdné a nezastavitelné hrdinky?

Reklama

Nintendo má specifické hry, ostatní hráči jim nemohou přijít na chuť, příznivci japonského giganta se ale do nich zamilovali. Nintendu jsem podlehl i já, v letošním roce jsem si užíval recenzování her jako Bayonetta 2 a Super Smash Bros pro Wii U. S nadšením vás tak informuji, že studio Platinum Games začalo pracovat na novém projektu. Jak jistě víte, jde o tvůrce série Bayonetta, stejně tak MadWorld, Infinite Space, Vanquish, Anarchy Reigns a rovněž Metal Gear Rising: Revengeance.

Zatím nevíme, na čem v Platinum Games pracují. Producenta Akiko Kuroda akorát řekla, že projekt se nachází v rané fázi vývoje. Možná jde o Bayonettu, před vydáním druhého dílu se totiž členové tvůrčího celku nechali slyšet, že budou moci vytvořit další díl v případě, že se Bayonetta 2 bude dobře prodávat. Oficiální čísla neznáme. Nicméně v Japonsku se za první týden prodalo pouhých 39 tisíc kusů. Pro srovnání, první Bayonetta za stejný čas zvládla 138 tisíc kopií, ale to byly dostupné verze pro PS3 (93 tisíc kusů) a Xbox 360 (45 tisíc kusů). Bayonetta 2 vyšla pouze na Wii U. Z toho důvodu budou pochopitelně prodeje menší, otázkou je, co očekávalo Nintendo.

„Pracujeme velmi tvrdě na projektu, který lidé budou chtít hráč,“ řekl Hashimoto pro 4gamer a dodal, že se něčeho nového v rámci značky Bayonetta dočkáme v roce 2015. Nevypadá to na nový díl, spíše nějaký přídavek pro dvojku nebo něco jiného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama