Podívejte se, jak Diablo IV běží na jednotlivých platformách
Diablo Novinka Podívejte se, jak Diablo IV běží na jednotlivých platformách

Podívejte se, jak Diablo IV běží na jednotlivých platformách

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jak se povedla optimalizace?

Reklama

Fanoušci série Diablo se včera dočkali celosvětového vydání očekávaného čtvrtého dílu. V mezičase jsme vám již stihli přinést dojmy z hraní na třech různých platformách i hodnocení po dohrání kampaně. Pokud jste se do hry ještě nepustili nebo vás zajímá její optimalizace na jednotlivých platformách, tak byste mohli ocenit níže přiložené video z kanálu ElAnalistaDeBits, které se věnuje srovnání jednotlivých verzí.

Z pohledu konzolí stojí za pozornost, že Diablo IV nabízí pouze jeden režim zobrazení, který u PS5 a Xboxu Series X zajišťuje hraní v rozlišení 2160p v kombinaci s 60fps. Hráči na Xboxu Series S se musí spokojit s rozlišením 1440p. Až na několik vypjatých momentů se titul dokáže na všech konzolových platformách držet stabilních 60 snímků za sekundu.

U srovnání konzolové a PC verze autoři zmiňují, že hra na PS5 a Xboxu Series X vypadá z pohledu grafiky a detailů srovnatelně jako PC verze s vysokým/ultra nastavením detailů. Téměř identické jsou také nahrávací časy. Určitých méně výrazných kompromisů se dočkala pouze verze pro slabší Xbox Series S, což je kromě rozlišení patrné na stínech, ambientní okluzi nebo některých texturách. V součtu je ale Diablo IV hodnoceno jako jedna z nejlépe optimalizovaných her na PC i konzole za poslední dobu.

Podívejte se, jak Diablo IV běží na jednotlivých platformách
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama