Podívejte se na grafické nastavení a menu PC verze Forzy Horizon 3
Forza Horizon 3 Novinka Podívejte se na grafické nastavení a menu PC verze Forzy Horizon 3

Podívejte se na grafické nastavení a menu PC verze Forzy Horizon 3

Michal Burian

Michal Burian

94

Nepůjde o obyčejný port z Xbox One verze, dokládají obrázky nastavení.

Reklama

Forza Horizon 3 je první plnohodnotná hra z této závodní série pro Windows 10. Vyjde již 27. září letošního roku. Microsoft tvrdí, že využil znalosti z vývoje ořezané Forzy Motorsport 6: Apex. Zatím nevíme, v jaké formě se Forza Horizon 3 na počítačích objeví, jisté ale je, že nejde o obyčejný port z Xbox One verze.

Forza Horizon 3 na počítačích s operačními systémy Windows 10 dovolí nastavit frekvenci snímků za sekundu na 30 nebo 60fps. Pokud vypnete V-Sync, budete mít variabilní frame rate.

Co se grafického nastavení týče, můžete upravit a nastavit spoustu věcí. Kupříkladu rozlišení (až 4K), kvalitu stínů, motion blur, textury prostředí, MSAA, FXAA a spoustu dalšího, jak dokládají obrázky od uživatele Redditu s přezdívkou HawkSE.

Demo Forzy Horizon 3 pro Windows 10 dorazí až po vydání plné verze. Microsoft hráčům vzkazuje:

„Windows 10 demo Forzy Horizon 3 bude ke stažení někdy po vydání plné verze. Všichni hráči, kteří touží po Forze na PC, nechť si vyzkouší hru Forza Motorsport 6: Apex, která je zdarma dostupná na Windows 10 Store,“ napsal komunitní manažer Brian Ekberg ze studia Turn 10.

Naše recenze Xbox One verze: Forza Horizon 3 je vybroušený diamant. Pokud vás bavila dvojka v jižní Evropě, závody u protinožců budete milovat a budete si je užívat plnými doušky - 10/10.

Minimální požadavky

OS: Windows 10Architektura: x64, X64Klávesnice: Integrovaná klávesniceMyš: Integrovaná myšDirectX: Úroveň 11 funkce DirectXPaměť: 8 GBVideopaměť: 2 GBProcesor: i5 3570 3.4GHzGrafika: NVIDIA GTX 750 Ti | AMD R7 250X

Doporučené požadavky

OS: Windows 10Architektura: x64, X64Klávesnice: Integrovaná klávesniceMyš: Integrovaná myšDirectX: Úroveň 11 funkce DirectXPaměť: 12 GBVideopaměť: 4 GBProcesor: i7 3820 3.6GHzGrafika: NVIDIA GTX 970 or NVIDIA GTX 1060 | AMD R9 290X or AMD RX 480

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama