Podle nepodložených informací má Nintendo NX podporovat VR
Novinka Podle nepodložených informací má Nintendo NX podporovat VR

Podle nepodložených informací má Nintendo NX podporovat VR

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Konzole bude mít údajně 5" až 7" displej, ale výroba začne až na počátku roku 2017.

Reklama

Následující informace nemusí být pravdivé, tak je berte trochu s rezervou. Nintendo prý odložilo start sériové výroby své nové konzole s kódovým označením NX z poloviny roku 2016 až na počátek roku 2017. Důvodem má být zlepšení "zážitku z integrace videoher/handheld her" pomocí virtuální reality. Tyto informace pochází od DigiTimes, který je získal od "úzce spjatého dodavatelského řetězce".

Obchod dále tvrdí, že bude toto zařízení sestaveno ve Foxconn Electronics a že bude mít pěti až sedmi palcový displej, ovladač a joystick pro ty, kteří jej budou chtít používat jako handheld. Ale zároveň jej také bude možné připojit k televizoru a pak už bude fungovat úplně jako klasická domácí konzole.

Podle DigiTimes ale také Nintendo snížilo předpokládaný objem vyrobených a distribuovaných konzolí NX. Původně se předpokládalo, že se za první rok vyexpeduje 20 milionů kusů, ale současný cíl Nintenda se pohybuje pouze v rozmezí 9,5 až 10 milionů kusů. Zdroje tvrdí, že je toto snížení způsobeno zmenšujícím se konzolovým trhem a také obavami, vyvolanými neuspokojivým prodejem Wii U.

V současné době by se Nintendo NX mělo začít prodávat v březnu 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama