Pohled do zákulisí vývoje Spider-Mana pro PS4
Novinka Pohled do zákulisí vývoje Spider-Mana pro PS4

Pohled do zákulisí vývoje Spider-Mana pro PS4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Tvůrci z Insomniac Games se snaží propojit lidský a superhrdinský příběh.

Reklama

Na akci D23 měl sice největší zastoupení Star Wars: Battlefront 2, ale nezapomínejme na to, že pod společnost Disney nespadá jen Lucasfilm a jeho Star Wars, ale i Marvel. Takže když na D23 došlo na hry, nemohl chybět ani Spider-Man od Insomniac Games, který vzniká jako exkluzivita pro PS4.

Marvel zveřejnil video, které nahlíží do zákulisí vývoje. Tvůrci v něm prohlašují například to, že se snaží propojit svět Spider-Mana a Petera Parkera, jinými slovy nabídnout nejen superhrdinský, ale i lidský příběh.

Herní Spider-Man/Peter Parker je starší než třeba ten, kterého můžete vidět v novém filmu Spider-Man: Homecoming. Je mu 23 a jako Spider-Man funguje už 8 let. To mimo jiné znamená, že jde o zkušeného hrdinu, který dostatečně ovládá své schopnosti a už je nemusí jen objevovat a zkoumat.

Vývojáři se snaží vytvořit nové a svěží ztvárnění Spider-Mana a také usilují o to, aby měli hráči možnost při konfrontaci s nepřáteli využívat prostředí kolem nich. I nepřátelé ale ví, jak Spider-Man operuje, a tak ho postupem času čekají čím dál větší hrozby. Najdeme mezi nimi záporáka vystupujícího pod přezdívkou Mister Negative. Ten má i svou světlou stránku, jinak je to totiž muž jménem Martin Li, který pomáhá potřebným lidem ve městě. Podobně jako Spider-Man tedy žije dvojím životem.

Jak už víme nějakou dobu, na Spider-Mana pro PS4 si počkáme. Podle aktuálních informací vyjde až během roku 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama