Pojďte v Personě 5 Royal změnit svět
Novinka Pojďte v Personě 5 Royal změnit svět

Pojďte v Personě 5 Royal změnit svět

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Nový trailer Change the World dokazuje, že Phantom Thieves zvládnou cokoli.

Reklama

Persona 5 Royal vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 v loňském roce 31. října a v Severní Americe a v Evropě je vydání naplánováno na 31. března. Společnost Atlus teď dva týdny před vydáním připravila nový trailer s názvem Change the World.

Persona 5 Royal je aktualizovanou a vylepšenou verzí Persony 5, rozšířenou o nové postavy, události a také lokality. Trailer je tak převážně rychlým shrnutím a představením skupiny Phantom Thieves a jejich novou hrdinkou Kasumi Yoshizawou. Podobně jako hlavní protagonista Joker, je i Kasumi studentkou prvního ročníku akademie Shujin a je také dokonalou gymnastkou.

Kromě nově hratelné postavy, se do Royal verze dostane také nový Confidant (důvěrník) Takuto Maruki, pracující na částečný úvazek jako školní poradce. Zároveň se v traileru seznámíme s chlapcem Josem, který rád zkoumá lidi a můžete u něj za různé předměty vyměnit nasbírané květiny a razítka z Mementosu.

Persony 5 Royal můžete již nyní předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk, kde kromě hry samotné dostanete také steelbook a dynamické téma pro PS4. To bude také bonusem za digitální předobjednávky hry. Kromě toho bude Royal verze obsahovat všechen dodatečný obsah z Persony 5.

Pojďte v Personě 5 Royal změnit svět

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama