Pokračování Cyberpunku 2077 by mohlo nabídnout multiplayer
Cyberpunk 2077 Novinka Pokračování Cyberpunku 2077 by mohlo nabídnout multiplayer

Pokračování Cyberpunku 2077 by mohlo nabídnout multiplayer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

CD Projekt uvažuje o implementaci multiplayerových prvků.

Reklama

Vedoucí představitelé studia CD Projekt RED Adam Badowski a Michal Nowakowski v rozhovoru pro magazín Reuters odhalili několik zajímavých střípků z příprav nového Cyberpunku s pracovním názvem Project Orion, který naváže na v roce 2020 vydaný Cyberpunk 2077 a jeho vloni vydaný datadisk Phantom Liberty. V rozhovoru zaznělo, že vývoj hry je aktuálně na úplném začátku a de facto se rozběhl v tomto měsíci.

Vývoj probíhá v nové pobočce studia v americkém Bostonu, která by měla ke konci roku pojmout zhruba 80 vývojářů. Po vzoru jiných AAA projektů by tento počet měl samozřejmě postupně narůstat. V souvislosti s pokračováním Cyberpunku Michal Nowakowski rovněž prozradil, že studio při návrhu hry zvažuje implementaci multiplayerových elementů.

Podrobnosti v tomto ohledu pochopitelně neodhalil. Jak jsme vás ale informovali ve včerejší samostatné novince, tak hlavní pozornosti CD Projektu a jeho lidských zdrojů se v současnosti soustředí na vývoj nového Zaklínače, na kterém pracuje v této fázi přes 300 vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama