Pokračování Destiny opravdu vyjde letos
Destiny Novinka Pokračování Destiny opravdu vyjde letos

Pokračování Destiny opravdu vyjde letos

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

S druhým dílem má série rozšířit svůj dosah. Pravděpodobně to znamená vydání hry na větším množství platforem.

Reklama

Na setkání zástupců Activisionu s investory nepřišla řeč pouze na letošní Call of Duty, ale i na budoucnost Destiny. Fanoušci, kteří netrpělivě vyhlíží plnohodnotné pokračování, mohou zůstat v klidu. Podle všeho nedojde k odkladu a Activision má stále v plánu vydat nové Destiny během letošního roku, konkrétně někdy během podzimu.

Pokračování Destiny přitom slibuje účast velkého množství výrazných postav i filmově pojatý příběh. Hra má být také více otevřená těm, kteří hledají jednodušší zážitek. Nejzajímavější je ale prohlášení, že další Destiny má rozšířit dosah celé značky.

Samozřejmě to může znamenat, že se Activision pokusí o agresivnější marketing. Vše ale nasvědčuje tomu, že se za tímto prohlášením skrývá snaha vydat pokračování Destiny na větší množství platforem, tedy nejen na PS4 a Xbox One, ale i na PC. Možnost vydání na konzoli Switch od Nintenda si raději netroufám rozebírat.

O možnosti, že se Destiny konečně podívá na PC, se koneckonců mluvilo už mnohokrát. Náznakům ze strany Activisionu pak nahrává nedávno zveřejněný příspěvek na Redditu, který obsahuje zatím neoznámené (a samozřejmě nepotvrzené) informace o hře. Pokud jim budeme věřit, dá se očekávat, že pokračování Destiny ponese název Destiny 2: Forge of Hope, vyjde na PS4, PS4 Pro, Xboxu One, Xboxu Scorpio a PC, a to v listopadu. Nejspíš mezi 4. a 18. listopadem.

Z údajně pravdivých informací vyplývá i to, že nás čeká příběh navazující na události expanze The Taken King, několik edic hry i nový engine, díky němuž mohou tvůrci ze studia Bungie do hry rychleji přidávat nový obsah. Znovu ale zdůrazňuji, že tyto informace zatím nebyly potvrzeny, proto je raději berte s rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama