Pokračování Skylanders potvrzeno
Novinka Pokračování Skylanders potvrzeno

Pokračování Skylanders potvrzeno

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Activision oznamuje pokračování veleúspěšné dětské hříčky Skylanders, jež se letos dočkají pokračování s přízviskem Giants <strong>+ debutový trailer a galerie</strong>.

Reklama

Skylanders: Spyro’s Adventure byla jednou z nejprodávanějších herních značek roku 2011, minimálně tedy v Severní Americe, a tak není divu, že tvůrci chystají pokračování. To má stavět na základech, jež udělaly původní hru tak úspěšnou, a sic spojení virtuálního a fyzického světa prostřednictvím figurek. Skylanders: Giants samozřejmě mimo nových hraček přinesou i zbrusu nové příběhy, výzvy, postavy a dobrodružství. K tomu ještě více spojí konzole, handheldy a online služby značky Skylanders.

Základní vlastnosti titulu

- Hra nedostala podtitul Giants pro nic za nic. Přinese totiž osm novým „obřích“ figurek, jejichž velikost se přenese i na obrazovku. Velikost samozřejmě odpovídá jejich schopnostem a dovednostem.

- Pro co nejlepší propojení dvou světů mají nyní některé nové figurky integrované světelné diody, jež začnou reagovat na blízký Portál Moci.

- Kromě obrů se mohou děti těšit i na osm nových Skylanderů standardní velikosti, každý se svým vlastním spektrem vlastností a charakterem.

- Všechny postavičky z původní hry jsou s pokračováním zcela kompatibilní. Po přenesení uložených pozic by se měly zachovat i jejich schopnosti a nasbírané zkušenosti.

- Novinkou je Battle mód pro vzájemné souboje, stejně jako nové výzvy a jiné vychytávky, jež nutí hráče posbírat a vylepšit všechny postavičky.

Skylanders: Giants se poprvé pořádně představí na Mezinárodním festivalu hraček v New Yorku, který se koná v období 12.-15. února letošního roku. Tam bychom se měli dozvědět nejen přesné datum vydání, ale i platformy.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama