Pokračování The Last of Us vznikne po dokončení DLC pro Uncharted 4
The Last of Us Novinka Pokračování The Last of Us vznikne po dokončení DLC pro Uncharted 4

Pokračování The Last of Us vznikne po dokončení DLC pro Uncharted 4

Michal Burian

Michal Burian

24

Nejprve se musejí postarat o Nathana Drakea.

Reklama

Když si přečtete komentáře na Zingu, zjistíte, že spousta hráčů touží po pokračování survival thrilleru The Last of Us. Hra vyšla v červnu 2013 na PS3 a o rok později jsme si ji mohli zahrát na PlayStationu 4. Naughty Dog vědí o zájmu hráčů, avšak v současné době mají plné ruce práce s dokončením Uncharted 4: A Thief's End, respektive s dodatečnými balíčky. Na The Last of Us 2 se tak podívají, až budou mít čas.

„Než jsem se já a můj kolega Bruce Straley začali věnovat Uncharted 4, pracovali jsme na prototypech s různými nápady v rámci The Last of Us,“ prozradil kreativní ředitel Neil Druckmann. Druhých dechem ale dodal, že zatím není nic rozhodnuto. Nejprve se musí postarat o Uncharted 4 a dodatečné balíčky.

„Jakmile budeme mít dostatek zdrojů, vzkřísíme všechny ty prototypy. Podíváme se na ně a zamyslíme se nad nimi,“ dodal Druckmann.

Připomeňme, že zatím víme o dvou multiplayerových a jednom příběhovém rozšířením pro Uncharted 4. To příběhové má těžit ze zkušeností s prequelem Left Behind k The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama