Novinka Pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild se odkládá

Pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild se odkládá

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Nintendo Switch Switch

Očekávaná exkluzivita pro Switch vyjde až na jaře příštího roku.

Reklama

Na začátku roku 2017 vyšel společně s konzolí Nintendo Switch nový díl z dlouholeté série The Legend of Zelda, který nesl podtitul Breath of the Wild. A nutno říct, že šlo především z pohledu zpracování otevřeného světa o vskutku revoluční titul, jenž se tak stal jednou z nejlépe hodnocených her všech dob.

Už o dva roky později bylo oznámeno, že se dočkáme přímého pokračování, jehož oficiální podtitul stále neznáme a o hře se mluví jako o "Sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild". Loni Nintendo zveřejnilo novou ukázku, kde jsme se mimo jiné dozvěděli, že by hra měla vyjít v roce 2022. Jenže, jak dnes japonská společnost oznámila, nestane se tak.

Nintendo oznámilo odklad prostřednictvím krátkého videa, kde se slova ujal Ejdži Aonuma, producent série The Legend of Zelda. Ten se omluvil fanouškům, ale dodal, že vývojáři jednoduše potřebují více času na dokončení projektu. Naštěstí jsme se rovnou dočkali i nového termínu, který je tentokrát o něco přesnější. Hra totiž míří na jaro 2023.

Aonuma ještě připomněl, že v novém dobrodružství Linka se nebudeme pohybovat jenom po zemi, ale také ve vzduchu, což přinese řadu nových herních mechanik.

Pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild míří exkluzivně na Nintendo Switch. Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama