Pokud se nebude prodávat první akt Kingdom Come, hrozí, že další nebudou
KC: Deliverance Novinka Pokud se nebude prodávat první akt Kingdom Come, hrozí, že další nebudou

Pokud se nebude prodávat první akt Kingdom Come, hrozí, že další nebudou

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

115

Někteří z hráčů již ze začátku nesouhlasili s rozdělením Kingdom Come: Deliverance na více aktů.

Reklama

Jeho tvůrci nám nyní dávají menší důvod k obavám. Podle slov PR manažera se totiž dalších aktů prakticky nemusíme dočkat. Při rozhovoru pro Onlysp bylo řečeno, že i přesto, že peníze nejsou pro Warhorse důležité, mají určitou váhu. Jiří Rýdl se v tomto směru vyjádřil takto:

„Finanční hledisko je vždy důležité, ne však kvůli příjmu, ale kvůli míře zájmu o daný produkt. Pokud nikdo nebude kupovat a hrát první dějství, proč bychom měli pracovat na druhém aktu? Samozřejmě doufáme jen v to nejlepší. “

„Akty jsou tak trochu jako Harry Potter. Příběh prochází každým z aktů. Některé otázky jsou vyřešeny, jiné však zůstávají otevřeny a promítají se do dalších kapitol. Nejlepší způsob, jak si pořádně užít Kingdom Come: Deliverence, je zahrát si všechny tři akty od začátku, není to však nutnost. V každé z kapitol tu budou nové lokace, úkoly a postavy, takže toho máme před sebou ještě hodně. Dokončení každého aktu hráčům zabere okolo 20-30 h.“

Chápeme, že Warhorse je prakticky na začátku, ale nevíme, jestli je tento přístup u rozkouskovaného RPG zrovna ideální. A co si o tom myslíte vy?

Středověké RPG Kingdom Come od Dana Vávry vybralo na Kickstarteru přes 1,1 milionů liber. První akt Kingdom Come: Deliverance by měl vyjít ve čtvrtém kvartálu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama