Polská pošta nabízí poštovní známky s Geraltem
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Polská pošta nabízí poštovní známky s Geraltem

Polská pošta nabízí poštovní známky s Geraltem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

46

Bělovlasý zaklínač se konečně dočkal zasloužené pocty.

Reklama

Zaklínač je v podstatě národním pokladem Polska, a tak bylo nejspíš jen otázkou času, než se Geralt z Rivie objeví i na poštovních známkách.

Proto během týdne Polská pošta (Poczta Polska) vydala celkem 180 tisíc známek s Geraltem, které doplňuje limitovaná obálka. Ta pro změnu využívá motiv zaklínačského medailonu. Na tuto úžasnou novinku geniálním způsobem upozornil server PC Gamer.

Jen si to představte. Nyní má každý fanoušek Zaklínače konečně příležitost olíznout záda Geralta z Rivie a nalepit ho na libovolný milostný nebo výhružný dopis. Krásná představa, nemyslíte?

A teď mě omluvte, jdu urgovat Českou poštu, ať začne vydávat známky s Tomem Angelem z Mafie, Stevem Hawkinsem z Vietcongu nebo Davidem Armstrongem z Army: Cold War Assault / původní Operace Flashpoint.

Když už jsme u těch limitovaných záležitostí spojených se Zaklínačem, před několika dny CD Projekt RED odhalil novou sochu Geralta, která vzniká ve spolupráci s Prime 1 Studios. K dispozici bude rovných 1000 kusů a také exkluzivní verze omezená na 500 kusů, která zahrne vyměnitelnou hlavu Geralta.

K vydání sochy, která měří zhruba 26 palců, by mělo dojít v červenci nebo září příštího roku a cena je stanovená na fascinujícících 769 amerických dolarů. Další detaily a fotografie sochy najdete na příslušné webové stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama