Popis multiplayerových map Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Popis multiplayerových map Battlefield 3

Popis multiplayerových map Battlefield 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

27

Niklas Astrand se na oficiálním blogu třetího Battlefieldu rozpovídal o čtyřech z celkových devíti map.

Reklama

Jak první přišla na řadu Operation Firestorm (pracovní název Oilfields), která podporuje všechny módy, a jejíž příběhové pozadí zmiňuje snahu USA a Ruska o kontrolu íránských ropných nalezišť.

Astrand k ní pak dodal, že jde o jednu z největších map ve hře, která je navíc přátelsky naladěná vůči snad všem dopravním prostředkům, které jsou k dispozici. Abyste si dokázali představit její rozlohu, údajně by se do ní vešly tři Atacama Deserts (jedna z největších map v BC2).

Dál přišla řeč na Operation Metro (pracovní název Metro), která rovněž podporuje všechny módy, avšak tentokrát se soustředí na snahu USA o zajištění finančního centra Paříže.

Mapa se objevila na E3 i v otevřené betě a má podle Astranda ilustrovat jejich snahu o vytvoření skutečného herního zážitku, neboť prý jde vlastně o tři mapy v jedné (začíná se v parku, následně jste v metru a končíte v okrajových částech Paříže.

Předposledním dnes představeným přírůstkem je Tehran Highway (pracovní název Highway), opět s podporou všech módů, jež simuluje snahu USA ovládnout na úkor Rusů všechny cesty kolem Teheránu.

Vzniknout této mapě prý dala fotka nočního Teheránu, podle níž byla do detailu přesně vytvořena. Jejím prostřednictvím se vývojáři snažili docílit především hutné atmosféry, kterou ještě umocňují záblesky rakety křižujících nebe. Jako jedna z mála přitom mapa sází na přesné vyvážení pěchoty a vozidel.

Finálním pánem na holení je Damavand Peak (pracovní název Base Jump), jak jinak, s podporou všech módů, která sleduje počínání amerických a ruských jednotek v horách, kde je umístěno několik klíčových radiových stanic.

Celá mapa je podle Astranda vystavěná v podstatě jen na výškových rozdílech, aby hráči mohli skákat dolů a slaňovat, což by do hry mělo přidat nový prvek zábavnosti. V Rush a Squad Rush tak útočníci budou kupříkladu schválně začínat výrazně výš, aby jim nezbylo nic jiného, než se vrhnout z převisů dolů. Pokud máte ale z výšek přeci jen strach, je pro vás připraven i tunel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama