Port Doomu 64 bude obsahovat novou kapitolu
DOOM Eternal Novinka Port Doomu 64 bude obsahovat novou kapitolu

Port Doomu 64 bude obsahovat novou kapitolu

David Bernard

David Bernard

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Původní hru obohatí nový obsah.

Reklama

Doom 64, který v roce 1997 vyšel na Nintendo 64, se brzy dočká reinkarnace na všech hlavních platformách a oproti původní hře bude kromě několika vylepšení, obsahovat také zcela novou příběhovou kapitolu. "Vytrvalí hráči budou mít možnost odemčít novou kapitolu v Doomguyově sáze, která se bude odehrávat krátce po závěru původní kampaně," řekl James Haley, senior developer z Nightdive Studios. Po dokončení kapitoly budou hráči odměněni novým příběhovým lore (informacemi týkajícími se příběhu).

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mtvHGrPyJw8[/embed]

Edward Richardson, multiplayerový vývojář ze studia Nightdive odhalil, že bude titul nově disponovat automatickým během, novým nastavením jasu a možností změnit barvu krve z červené na zelenou. Po mapě se bude možné navigovat díky touchscreenu Nintenda Switch a touchpadu Dualshocku na PlayStationu 4. James Haley dodal, že na obou výše zmíněných konzolích bude hru možné ovládat za pomoci pohybů. "Díky pohybovému ovladači můžete doladit vaše míření a tím získáte pocit, že ve hře opravdu jste," dodává.

Port Doomu 64 bude obsahovat novou kapitolu

Co-director Doomu Eternal, Marty Stratton odhalil, že nejsilnější zbraň z Doomu 64 - the Unmaker, bude dostupná i v novém dílu série. "Unmaker si odemknete tehdy, pokud dokončíte Slayer Gates, což jsou drsná střetnutí," říká Stratton. Vývojáři z id Software se již dříve nechali slyšet, že Doom Eternal je velmi ovlivněný právě Doomem 64. Autoři si vypůjčili temnou atmosféru a nervy drásající level design, který si s hráčem neustále pohrává.

Doom 64 vychází již 20. března 2020, a to na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Pokud si předobjednáte Doom Eternal, vycházející ve stejný den, obdržíte Doom 64 jako bonus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama