Post-apokalyptická série Metro bude pokračovat
Metro 2033 Novinka Post-apokalyptická série Metro bude pokračovat

Post-apokalyptická série Metro bude pokračovat

Michal Burian

Michal Burian

62

Vydavatelství Deep Silver bylo s posledním dílem Last Light spokojeno a nebrání se pokračování. To bude přístupnější širšímu publiku hráčů

Reklama

Vydavatelská společnost Deep Silver uvedla na trh v květnu post-apokalyptickou akci Metro: Last Light (recenze), kterou společně s právy na značku koupila v aukci o majetek THQ za necelých šest milionů amerických dolarů. Dá se říci, že v nejnovějším díle tolik prsty nemělia, protože ukrajinské studio 4A Games už Metro dokončovalo. S novým dílem to bude ale jiné, už dnes je jisté, že se ho jednoho dne dočkáme a právě na něm se projeví změny. Ty Deep Silver zatím úplně neokryl, jediné co víme je, že chtějí udělat hru ze série Metra, která bude přístupnější širšímu publiku hráčů. Jinými slovy se mohou právem fanoušci obávat, aby další titul nebyl až příliš podobný všem ostatním hrám na trhu.

"Jsme velmi rádi, že jsme získali tuto značku. Vyšla ve velmi suchém období, i přesto má stále hodně pozornosti. Naší prioritou je pokračovat s Metrem. Chceme, aby byla přístupnější širšímu publiku hráčů," prohlásil generální ředitel Dr. Klemens Kundratitz kolegům z Joystiq.

A právě to znepokojilo mnoho fanoušků. Když se nějaký titul chce přizpůsobit a otevřít se dalším hráčům, tak z pravidla to odnesou věrní příznivci, kteří zbožňovali předešlé díly. Oba jsou tak na místě. I když Kundratitz tvrdí, že mají dobré vztahy s původními vývojáři ze studia 4A Games, což by mělo pomoci k zachování identity série. Stejně tak se do toho může vložit majitel licence Dmitry Glukhovsky (autor knih Metro 2033 a Metro 2034), s nímž Deep Silver spolupracují. On jim ale nejprve musí udělit souhlas na vývoj další hry ze série Metro. To by podle Kundratitze neměl být problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama