Postavy z Xenoblade Chronicles nebo SAO: Alicization Lycoris gameplay
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Novinka Postavy z Xenoblade Chronicles nebo SAO: Alicization Lycoris gameplay

Postavy z Xenoblade Chronicles nebo SAO: Alicization Lycoris gameplay

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále Yakuza: Like a Dragon na SteamDB nebo nové projekty série Muv-Luv.

Reklama

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Na začátek dnešního přehledu novinek si představíme postavy z Definitive Edition hry Xenoblade Chronicles. Nintendo společně s Monolith Softem vydali nový trailer, představující hlavní obsazení titulu: Shulka Reyn, Fiora, Dunban, Sharla, Riki a Melie.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition vyjde pro Switch 29. května a vy jej již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gamexpress.sk.


Sword Art Online: Alicization Lycoris

Další titul, na který se dnes zaměříme podobným způsobem, je Sword Art Online: Alicization Lycoris. Bandai Namco a studio Aquria totiž do světa vypustili první video ze speciální série, ve které nás budou postupně seznamovat s postavami hry. Toto první video se zaměřuje na Eugea, druhé video bude uveřejněno příští týden a zaměří se na Ronye Arabel a Tiese Shtolienen.

Sword Art Online: Alicization Lycoris má vyjít celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC 10. července. Jen japonské konzolové verze budou v Japonsku vydány již 9. července.

https://video.twimg.com/amplify_video/1256603819871367168/vid/1280x720/xWmFlz77Yd0FOD7Z.mp4


Yakuza: Like a Dragon

A teď něco pro PC hráče. Yakuza: Like a Dragon se objevila na seznamu na SteamDB, který obvykle sleduje aktualizace her a aplikací v backendu Steamu. Ze můžete najít i odkaz na obchod Steamu, ale ještě není aktivní.

Yakuza: Like a Dragon vyšla v Japonsku a v Asii pro PlayStation 4 již 16. ledna a pro stejnou platformu vyjde v tomto roce také v Americe a v Evropě. Toto je ale první únik a potvrzení verze pro PC.


Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Ve verzi hry Story of Seasons: Friends of Mineral Town, lokalizované pro západ, dojde k několika změnám. Herní systém Best Friends z původního japonské verze totiž na západě dovolí postavě hráče vytvořit celoživotní partnerství s postavou stejného pohlaví. XSEED Games tak jednoduše oznámili, že budete moci uzavřít "manželství" se stejným pohlavím.

"V naší verzi bude systém Best Friends nazván "manželství" a vztah mezi páry stejného pohlaví bude považován za úplně stejný, jako u párů opačného pohlaví,“ řekl manažer lokalizace John Wheeler. "Je to již dlouho, co pracujeme na sérii Story of Seasons a producent naše rozhodnutí již od počátku vývoje podporuje."

Wheeler ale ještě pokračoval: "U severoamerického a evropského vydáních Friends of Mineral Town je ještě jedna menší, ale důležitá změna, 'ikona srdce' označující u daného kandidáta romantický vztah s hráčem a adepta na manželství, bude u všech kandidátů na manželství zobrazena již od začátku hry. Ale v japonské verzi se zobrazí u kandidátů stejného pohlaví až poté, co se ke vztahu přiznáte a začnete s nimi randit."

Story of Seasons: Friends of Mineral Town má pro Switch vyjít v Evropě 10. července a někdy letos v létě i v Severní Americe. V Japonsku je hra k mání od října 2019.


Umihara Kawase BaZooKa!

ININ Games hodlá v červenci v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu vydat ve verzích pro Switch a PalyStation 4 hru Umihara Kawase BaZooKa!

Dočkáme se také verze pro PC, ale podle nedávno spuštěné stránky na Steamu se o tuto verzi postará přímo japonský vydavatel Success Corporation. Ta bude uvolněna celosvětově 28. května. Bude podporovat anglické, japonské, zjednodušené čínské, tradiční čínské a korejské titulky.

V Japonsku mají verze pro PlayStation 4 a Switch vyjít také 28. května.

Umihara Kawase je v Japonsku vemi známá a slavná značka. Generální ředitel ININ Games Helmut Schmitz dále v tiskové zprávě zmiňuje další informace: "Velké množství nových vydání se vrací k původní Nintendo Super Famicom verzi. Umihara Kawase BaZooKa! nabízí nejen skvělou hru pro jednoho hráče, ale také multiplayer pro čtyřmi hráče a také možnosti pro E-sport, které tak hru přiblíží širší základně fanoušků."

Nová verze Umihara Kawase BaZooKa! nabídne i přepracované skilly, nové výzvy, vynikající mechanizmy a dokonalou fyziku.


Muv-Luv

Ke konci dnešního přehledu se zaměříme na sérii Muv-Luv, u které bylo během jedné z internetových akcí s názvem ComiFuri: I Don’t Want Dojin Circles to Get Hurt, So I’ll Max Out My Web Event oznámeno několik zajímavých novinek.

Muv-Luv Unlimited: The Day After

Společnost Age vydá kompilaci Muv-Luv Unlimited: The Day After přes Steam ve verzi pro PC. Muv-Luv Unlimited: The Day After nabídne příběh o čtyřech epizodách z dílů Muv-Luv Alternative Chronicles Vol. 1, Vol. 2, Vol. 3 Vol. 4. Zjednodušeně se tak dá říct, že všechny čtyři epizody (epizoda 00, 01, 02 a 03), vyjdou na Steamu.

Age navíc oznámili, že v současné době zkoumají potenciální možnosti vývoje verze Muv-Luv Unlimited: The Day After pro chytré telefony.

Nakonec ještě Age znovu potvrdili, že je stále ve vývoji Muv-Luv Unlimited: The Day After Episode 04.

Muv-Luv: Project Mikhail

Age také debutoval s krátkým novým gameplay trailerem k Muv-Luv Tactical Surface Fighter akční hře s podtitulem Project Mikhail (prozatím se jedná o pracovní název).

Trailer se zaměřuje na několik funkcí, včetně možnosti přizpůsobení svého Tactical Surface Fightera pomocí různé výbavy a bitevního stylu. Video také nakousne "vzrušující příběh" odehrávající se v enginu Ages Global Effect System a na bitvy zasazené do "Brutálního světa", ve kterém budete pilotovat svého Tactical Surface Fightera a budete muset zničit BETU.

Projekt Mikhail je prozatím naplánován pro PC (přes Steam), iOS a Android a vyjít má někdy v roce 2021.

Muv-Luv: Project Immortal

Hra ze série Muv-Luv s pracovním názvem Project Immortal vyjde ve verzi pro iOS a Android někdy v roce 2021. Společnost Age připravuje Project Immortal jako akční RPG, kde budete ovládat jak své oblíbené postavy, tak i Tactical Surface Fightery a bojovat proti nepřátelským BETám. Titul bude podporovat kooperativní hru pro až čtyři hráče a také offline hraní, takže ji bude možné hrát i po ukončení provozu služby.

Podle tvůrce Kitakuou, bude moci Age již v říjnu vydat verzi hry, ve které poůjde vyzkoušet soubojové části hry a bude pravděpodobně sloužit jako beta test. Kromě verze pro iOS a Android by chtěl Kitakuou vydat přes Steam také PC verzi Projectu Immortal. Ve pak budou i scénáře, které napsal sám autor Muv-Luv Hirohiko Yoshida.

Zdroj: Nintendo, Bandai Namco, Steam, XSEED Games, ININ Games, Age

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama