Posvátná křížová výprava v RPG titulu Dark Devotion
Novinka Posvátná křížová výprava v RPG titulu Dark Devotion

Posvátná křížová výprava v RPG titulu Dark Devotion

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Věčné utrpení Templářů je jak požehnáním, tak prokletím. Na vaší cestě vás čeká mystický chrám plný zvláštní energie.

Reklama

„Věčné utrpení Templářů je jak požehnáním, tak prokletím. Spása se rodí z obětí a žádná oběť není dostatečně velká na to, aby oslavovala Boha. Na vaší posvátné křížové výpravě plné utrpení a vykoupení váš čeká mytický chrám plný zvláštní energie, která je divoká a živá. Výprava vás zavede do hlubokých tradic a nechává vás zpochybňovat vaši víru a svou vlastní existenci,“ dočteme se v tiskové zprávě, která představuje zajímavý akční RPG titul Dark Devotion od malého nezávislého tvůrčího celku.

Dark Devotion vyjde koncem letošního roku na PC a nespecifikované konzole, s největší pravděpodobností PlayStation 4 a Xbox One. Velkým lákadlem hry je nejen příběh samotný, ale také další věci. Dark Devotion totiž nabídne bohatý, detailní a ponořující temný příběh o vašem náboženství, kde každé setkání je výzvou, utrpením a přesvědčením. A co je nejdůležitější, je to boj o život.

Celkem navštívíte čtyři unikátní světy. Každý z nich má svou vlastní různorodou atmosféru plnou detailů. Vybírat budete z desítek zbraní a v temných chrámech budete bojovat s těžkými bossy. Ke každému nepříteli budete muset přistupovat jinak. Navíc bude záležet na tom, jak se poperete se systémem modlitby, požehnáním a prokletím. Právě ten umožní flexibilitu a různý přístup k odlišným protivníkům, společně se zbraněmi a dovednostmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama