Potvrzeno: Remake Star Wars: Knights of the Old Republic žije
Star Wars: Knights of The Old Republic Novinka Potvrzeno: Remake Star Wars: Knights of the Old Republic žije

Potvrzeno: Remake Star Wars: Knights of the Old Republic žije

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři potvrdili, že vývoj nadále probíhá.

Reklama

Kolem očekávaného remaku Star Wars: Knights of the Old Republic se v poslední době točily spíše negativní zprávy. Nějaký čas se mluvilo dokonce o zastavení vývoje a problémech s jeho financováním. Problémy naposledy v lednu potvrdil novinář Jason Schreier, který ale podotkl, že vývoj dle jeho informací v určité podobě nadále probíhá.

Po delší přestávce se ke stavu hry vyjádřili také samotní vývojáři ze studia Saber Interactive. Jeho šéf Matthew Karch konkrétně v nově zveřejněném rozhovoru pro magazín IGN potvrdil, že studio na remaku KOTORu nadále pracuje, přičemž se dle jeho slov celý tým snaží o to, aby výsledek překonal očekávání fanoušků.

Další podrobnosti jsme se ale bohužel nedozvěděli, takže je aktuální stádium vývoje a zbývající čas jeho dokončení stále neznámý. Rovněž zůstává poměrně nejasné, jak vývoj hry do budoucna ovlivní čerstvé osamostatní studia Saber Interactive, které až do nedávna spadalo pod společnost Embracer Group. Kromě PC by hra měla zamířit také na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama