Pozor na časté umírání, Hellblade vám může smazat save
Novinka Pozor na časté umírání, Hellblade vám může smazat save

Pozor na časté umírání, Hellblade vám může smazat save

Michal Burian

Michal Burian

37

V nejnovější hře od studia Ninja Theory musíte být opatrní, v opačném případě začnete hezky od začátku. <strong>Nebo ne?</strong>

Reklama

Aktualizováno: Na PC a PlayStation 4 v digitální podobě vyšel nový počin studia Ninja Theory. Od Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West a Devil May Cry se ale Hellblade: Senua's Sacrifice v mnoha ohledech liší. Především to není klasická rubačka, ale spíše psychologická a atmosférická hra zaměřena na průzkum prostředí a hádanky. Souboje jsou spíše za odměnu. Přesto Hellblade překvapilo, v recenzích získává velmi slušné známky. Nám se bohužel hru nepodařilo v předstihu sehnat, recenzi očekávejte v následujících dnech.

Po pár minutách hry vás vývojáři upozorní, že máte být opatrní. Hlavní hrdinku totiž nakazila černá hniloba, která se s každou vaší smrtí rozšiřuje. Začíná na ruce, a pokud nebudete dostatečně opatrní, tak se rozšíří až ke krku a hlavě. Jakmile dosáhne tohoto bodu, tak vám Hellblade smaže poslední uloženou pozici a nastává „permadeath“. Pokud k tomu dojde, jste nuceni začít od samotného začátku.

Nutno podotknout, že recenzentům se nic takového nestalo. Je tak otázkou, jak moc musíte být neopatrní, abyste dostali „permadeath“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama