Pracuje Bungie na steampunkovém MMO?
Novinka Pracuje Bungie na steampunkovém MMO?

Pracuje Bungie na steampunkovém MMO?

Michal Burian

Michal Burian

Objevily se nové důkazy, které dávají tušit, že tvůrci sci-fi akční série Halo vyvíjí stempunkovou masivně multiplayerovou hru.

Reklama

Na začátku tohoto měsíce se konalo focení pro steampunk hru studia Bungie. Přišel s tím internetový špion, který vše odhalil na oficiálním fóru. Komunitní manažéři tvůrčího celku Bungie zdá se pozvali steampunk fanoušky do Seattlu v jejich elegantním oblečení pro steampunk hru.

"Musíte se lidi ukázat v steampunk parádě (nejlépe ve viktoriánském stylu), aby fotografie pořízené pro videoherní předlohu mohly posloužit pro steampunk hru, která je v současné době ve vývoji. Přijďte ve svém steampunk oblečení. Občerstvení a nápoje budou zdarma," píše se v příspěvku.

Fanoušci byli pořádání, aby dorazili do Bungie studia 3. června aktuálního kalendářního roku.

Již dříve přitom prosáklo, že Bungie pracuje na MMO nazvaném Destiny.

Bungie již nějakou dobu láká na velký Bungie den, který se bude konat 7. července. Dočkáme se velkého oznámení právě tam? To prozatím nevíme.

Pro více informací navštivte naše dřívější zpravodajství.

*Steampunk je podžánr sci-fi či fantasy. Název, vzniklý v 80. letech 20. století se odkazuje na kyberpunk, jako žánr sci-fi zaměřený na technologii a páru (anglicky steam), přesněji řečeno popisuje společnost a technologie založené na páře jako hlavním zdroji energie, která charakterizuje technologie, tvořící kulisy děl tohoto žánru. Díla se odehrávají v různých alternativních historiích či sci-fi kulisách, podobných prostředí knih J. Vernea nebo H. G. Wellse. Díla - na rozdíl od historických románů - představují některé vynálezy, technologie nebo historické události, které neexistovaly nebo existovaly jindy a jinak. Z filmů je to např. anime Steamboy. Z knih potom Leviatan vydaný v češtině v roce 2011. (zdroj: Wikipedia)

Odpověď Bungie:

Mluvčí studia vše vysvětlit tak, že focení proběhlo kvůli projektu pro iPad, na kterém Bungie v současné době také pracuje. Hra nemá nic společného s MMO.

Pro úplnost dodejme, že nová hra od Bungie prozatím nebyla oznámena a nemá ani stanovené datum vydání. Víme akorát, že vzniká pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama