Pracujeme na něčem velmi vzrušujícím, vzkazuje David Cage
Novinka Pracujeme na něčem velmi vzrušujícím, vzkazuje David Cage

Pracujeme na něčem velmi vzrušujícím, vzkazuje David Cage

Michal Burian

Michal Burian

29

Co mají za lubem autoři Heavy Rain a Beyond: Two Souls?

Reklama

David Cage je francouzský hudebník, spisovatel a herní designér v jedné osobně. Navíc je šéfem studia Quantic Dream a stojí za tituly jako Indigo Prophecy, Heavy Rain a Beyond: Two Souls. Fanoušek platformy PlayStation jistě ví, že v pařížském tvůrčím celku Quantic Dream pracují na nové hře pro PlayStation 4. Zatím o novém projektu zhola nic nevíme, je pokryt rouškou tajemství.

Tu bohužel neodkryl ani Cage, i když jak se to vezme. Prozradil totiž, že připravují něco velmi vzrušujícího. Není pochyb o tom, že opět půjde o hru, která se bude lišit od klasických AAA titulů, podobně jako poslední Beyond.

„Pracujeme na něčem velmi vzrušujícím. Nemohu vám ale říci více. Snažíme se o věci, které nejdou po vyšlapané cestě,“ řekl David Cage pro blog Obsession.

Cage nejspíš o tajném projektu nepromluvil jen tak pro nic za nic, brzy se bude v Las Vegas konat Playstation Experience, kde bychom se mohli dozvědět první oficiální informace. Nezbývá než si počkat a třeba se 6. a 7. prosince dozvíme, co chystá Quantic Dream.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama