Pravda bolí v The Suicide of Rachel Foster
Novinka Pravda bolí v The Suicide of Rachel Foster

Pravda bolí v The Suicide of Rachel Foster

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy Windows PC

Odvážíte se do opuštěného hotelu v právě vydaném thrilleru?

Reklama

Dnes pro PC na Steamu a GOGu vyšel atmosférický dobrodružný thriller The Suicide of Rachel Foster, v němž si z pohledu 1. osoby zahrajete za mladou dívku Nicole Wilson, která přijíždí do starého a odlehlého horského hotelu The Timberland v americké Montaně. Hotel jí odkázali její již mrtví rodiče a podle matčiny závěti má s právníkem sepsat poškození a stav, a hotel co nejdříve prodat.

Jeho interiéry totiž byly svědky hrůzné historie, kdy otec Nicole jako ředitel hotelu své manželce před lety zahýbal s mladou dívkou Rachel Foster. Když se manželova nevěra provalila, matka s vámi okamžitě hotel i manžela opustila jednou provždy. Jenže Rachel vše vyřešila sebevraždou a z otce se stal podivín. Pitva navíc ukázala, že v době smrti byla Rachel těhotná...

 

Pravda bolí v The Suicide of Rachel Foster

 

Bohužel hned po příjezdu vaše rychlé plány musíte nechtěně změnit, protože za okny začne řádit velká sněhová bouře s uragánem, takže v pochmurném a léta neobývaném hotelu, který ve svých zde stále drží nevyřčená tajemství, budete muset několik dnů zůstat. A tak se v něm trochu porozhlédnete, načež mezi jeho zdmi začne ožívat dávná a temná historie, která nemusí být vůbec příjemná.

The Suicide of Rachel Foster je zčásti simulátor chození a zčásti dobrodružný thriller (pozor, nikoli horor) trochu ve stylu titulů Gone Home a What Remains of Edith Finch, přičemž vaší jedinou spojnicí s vnějším světem je podobně jako ve Firewatch na telefonu agent americké krizové agentury FEMA jménem Irving. Hra sbírá solidní hodnocení, je 8,8 GB veliká a její hraní zabere kolem 4-6 hodin. Cena je nyní se zaváděcí slevou 12,74 EUR, tedy cca 320,-. Naši recenzi již dopisuje Martin Zavřel, takže ji vydáme hned v nejbližších dnech!

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LTXQ-ND9C2s[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama