Přebal hry Halo 5: Guardians odhaluje nové Spartany
Novinka Přebal hry Halo 5: Guardians odhaluje nové Spartany

Přebal hry Halo 5: Guardians odhaluje nové Spartany

Michal Burian

Michal Burian

2

Master Chief a Spartan Locke. Halo vychází 27. října na Xbox One.

Reklama

Po pěti letech konečně naplánovaná dovolená. Odpočinek od práce bodne, i když se tomu úplně nevyhnu. Budu malovat, ale to beru jako relax.

S blížícím se vydáním Halo 5: Guardians, ke kterému dojde 27. října 2015, objevují fanoušci série po celém světě stále nové a nové detaily o této chystané exkluzivitě na konzoli Xbox One.

Další součástí reklamní kampaně #HUNTtheTRUTH, která upoutala pozornost fanoušků několika videi („All Hail“ a „The Cost“) a epizodickou audio sérií dostupnou na webu HuntTheTruth.tumblr.com, byla až detektivní snaha uživatelů konzole Xbox po celém světě najít a poskládat jednotlivé dílky z přebalu hry Halo 5: Guardians.

„Minulý týden jsme na různých online kanálech zveřejnili několik záhadných obrázků... bez pokynů, bez vysvětlení, bez jakéhokoli odkazu na svět Halo. Netrvalo dlouho, komunita doslova pročesala Internet a přišla na to, že oním tajemstvím je ve skutečnosti přebal hry Halo 5: Guardians“.

„S potěšením zveřejňujeme finální podobu tohoto přebalu, a to včetně speciálního videa, v němž se zaměřujeme na spartanské týmy, které hrají klíčovou roli v zúčtování mezi Master Chiefem a Spartanem Lockem.“

Kdo jsou tito Spartani? Toto a další tajemství budou odhalena s blížící se světovou premiérou Halo 5: Guardians na letošní výstavě E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama