Před novým Xboxem se na trhu objeví vylepšený a menší Xbox 360
Xbox 360 Novinka Před novým Xboxem se na trhu objeví vylepšený a menší Xbox 360

Před novým Xboxem se na trhu objeví vylepšený a menší Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

10

Vyjít by měl příští rok a prý půjde o vylepšenou verzi Xboxu 360 postavenou na technologii ARM.

Reklama

Podle neoficiálních informací se příští rok dočkáme nového Xboxu. Nepůjde ale o novou generaci, nýbrž o vylepšený Xbox 360 postavený na technologii ARM, jenž jsme mohli zahlédnout v plánech Microsoftu, kde byl pojmenován jako Xbox Loop.

Stát by měl 100 dolarů a rozhodně by neměl konkurovat velkým konzolím, spíš se zaměří na trh okolo Apple TV. Přístroj nabídne vlastní hry (i arkádovky podobné Xbox Live Arcade, akorát budou z Windows 8 Store), podporu Kinectu a pravděpodobně taktéž standardního gamepadu.

"V určitém okamžiku po Xbox Lite uvidíme Xbox další generace, nástupce Xboxu 360. Podrobnosti o konzoli jsou velmi vzácné, jisté je, že bude podporovat Kinect," řekl blogér MSNerd.

Stejný zdroj již v loňském roce řekl, že brzy uvidíme levnější variantu Xboxu 360, která bude podporovat Kinect a bude menší než stávající konzole.

V roce 2015 se pak dočkáme prý nové generace Kinectu. Ta by měla obsáhnout lepší hloubkové kamery, konektivitu a procesor. Nová generace Xboxu by se tedy na trhu mohla objevit v roce 2014-2015.

Pro úplnost dodejme, že Microsoft se nedávno nechal slyšet, že na E3 nebude mluvit o novém Xboxu, ani v dohledné době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama