Předčasně jsme se dozvěděli detaily o Alien: Isolation
Alien: Isolation Novinka Předčasně jsme se dozvěděli detaily o Alien: Isolation

Předčasně jsme se dozvěděli detaily o Alien: Isolation

Michal Burian

Michal Burian

19

To je ta hororová survival střílečka od Creative Assembly, která nabídne ponurou atmosféru plnou strachu z útoků nepředvídatelných vetřelců.

Reklama

Nové informace, trailer a obrázky zde.

Oficiální stránka Xbox Live Marketplace předčasně zveřejnila detaily o dosud neoznámené hře Alien: Isolation (už je stáhla). Studio Creative Assembly ve spolupráci s vydavatelskou společností Sega připravuje hororovou akční adventuru se spoustou přestřelek, která obsáhne singleplayer, multiplayer i kooperaci pro jednoho až čtyři hráče. Dále žebříček nejlepších hráčů a stahovatelný obsah (pravděpodobně nové mapy, zbraně apod. do mp.).

To se dalo čekat. Mnohem zajímavější tak je samotný popis příběhové stránky. Alien: Isolation se bude odehrávat v atmosféře neustáleho strachu a smrtelného nebezpečí. Patnáct let po událostech z prvních Vetřelců se dcera Elleny Ripleyové, Amanda, musí pustit do zoufalého boje o přežití, aby odhalila pravdu ohledně zmizení její matky. V kůži Amandy budete svědky paniky a zoufalých obyvatel, kteří se obávají nepředvídatelných a nemilosrdných vetřelců. Budete muset sbírat zásoby, improvizovat a myslet, abyste přežili a dostali se dál. Nakonec nepůjde ani tak o samotné poslání/misi, ale o to, abyste prostě zůstali naživu.

Vypadá to, že na vetřelce budeme nakonec sami, možná nám čas od času pomůže nějaká postava. Jinak se ale budeme muset s nemilosrdnými a nebezpečnými vetřelci vypořádat po svém.

Produktová stránka dále uvádí, že hra vyjde 7. ledna letošního roku, což je samozřejmě nesmysl. Sega se prozatím k úniku nevyjádřila. Nepředpokládáme, že tak udělá, stejně jako u úniku prvního artworku, následných obrázků a dřívějších spekulací, které se dnes potvrdily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama