Předobjednávkové bonusy Deus Ex: Mankind Divided jsou zdarma pro všechny
Deus Ex Novinka Předobjednávkové bonusy Deus Ex: Mankind Divided jsou zdarma pro všechny

Předobjednávkové bonusy Deus Ex: Mankind Divided jsou zdarma pro všechny

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Každý majitel hry si může stáhnout extra misi a kosmetické DLC. Mini artbook, povídka a komiks jsou zdarma ke stažení bez ohledu na vlastnictví nového Deus Ex.

Reklama

Je běžné, že bonusy za předobjednávku se po čase vydají jako extra DLC, aby si je mohli užít i ti, kteří si hru koupili později. Stejně tak je naprosto běžné, že takové DLC je placené, takže zatímco ti, kteří riskovali předobjednávku nebo si hru koupili včas, mají určitý obsah zdarma, ostatní za něj musí platit.

Proto je víc než překvapivé, že se tak neděje zrovna v případě Deus Ex: Mankind Divided, tedy titulu, který se loni proslavil třeba kontroverzním zavedením mikrotransakcí do singleplayeru. Hráči neměli radost ani ze skutečnosti, že když aktivovali některé položky, které jsou součástí Season Passu nebo které byly zakoupeny v in-game obchodě za skutečné peníze, při opětovném rozehrání hry je už nemohli znovu použít.

Jak se zdá, lidé ze Square Enix se pořád snaží napravit si reputaci, a tak vydali většinu předobjednávkových bonusů Mankind Divided zdarma pro všechny majitele hry. A že těch bonusů není vůbec málo.

Každý, kdo vlastní nebo si někdy v budoucnu koupí Deus Ex: Mankind Divided, si tak může stáhnout přídavek Covert Agent Pack, který zahrnuje několik obleků pro Adama Jensena, pistoli a útočnou pušku se speciálním nástřikem a několik použitelných předmětů.

Všichni si mohou zdarma stáhnout i extra misi Desperate Measures, která je přístupná ze sekce Jensen's Stories v hlavním menu. Uvolněn byl také komiks The Dawning Darkness, povídka Hard Line a mini artbook. Pro jejich zpřístupnění dokonce nemusíte vlastnit Mankind Divided, jednoduše si je stáhněte prostřednictvím tohoto odkazu.

Zdá se, že jediná položka, která chybí, je ukázka soundtracku, jež zahrnuje několik skladeb ze hry a hudební doprovod několika trailerů. V oznámení o ní není ani zmínka, takže pokud se potajmu nestáhne s ostatními bonusy, nezbývá než předpokládat, že je i nadále jen pro ty, kteří Mankind Divided předobjednali nebo aspoň koupili včas.

Pokud vlastníte Deus Ex: Mankind Divided na Steamu, pro zpřístupnění in-game obsahu jednoduše aktualizujte hru. Na konzolích najdete Covert Agent Pack a misi Desperate Measures v PlayStation Store a Xbox Store.

Nutno podotknout, že v případě klasických DLC se nic nemění. Season Pass, první příběhový přídavek System Rift i dva balíčky výbavy zůstávají placené. Již brzy by navíc mělo dojít k vydání druhého a zároveň posledního příběhového rozšíření, které nese název A Criminal Past.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama