Předplatné Nintendo na Switchi spustí až příští rok za 20 eur ročně
Novinka Předplatné Nintendo na Switchi spustí až příští rok za 20 eur ročně

Předplatné Nintendo na Switchi spustí až příští rok za 20 eur ročně

Michal Burian

Michal Burian

6

Zároveň mění samotnou nabídku her, už nedostanete jednu starou hru z generace NES za měsíc, ale rovnou přístup k více titulům.

Reklama

Původně mělo být předplatné na Nintendu Switch spuštěno na podzim letošního roku. V nejnovější zprávě japonská společnost odhaluje podrobnosti o tomto řešení a zároveň odkládá prémiovou službu až na rok 2018.

Jedno pozitivní na tom přeci jen je, majitelé Switche si mohou užívat online služeb zdarma až do spuštění předplatného. Jakmile dojde k aktivaci, tak bude předplatné vyžadováno i pro online hraní her, které jste si zakoupili, tedy stejně jako to má Sony u PlayStationu 4 a Microsoft u Xboxu One.

Hráči si budou moci vybrat ze třech možností. Buď si prémiový účet koupí na měsíc za 4 dolary/eura, na tři měsíce za 8 dolarů/euro nebo na rok za 20 dolarů/euro.

Na Switchi tak bude předplatné levnější, v přepočtu vyjde na nějakých 530 korun za rok, zatímco PlayStation Plus se prodává za necelých 1300 korun a Zlaté Xbox Live oficiálně za 1499 Kč.

Teď k dalším změnám. Letos v lednu Nintendo odhalilo, že bude předplatitelům na Switchi nabízet zdarma jednu hru z generace NES měsíčně. To už neplatí. Nově budou mít předplatitelé přístup ke knihovně klasických her. V současné době víme o titulech Super Mario Bros. 3, Balloon Fight a Dr. Mario.

Stále platí, že s předplatným dostanete ještě aplikaci pro hlasový chat. Ta bude v testovací verzi dostupná do konce letošního roku, bude vyžadovat chytrý telefon. Dalším lákadlem předplatného budou různé slevy v digitálním obchodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama