Předplatné Uplay+ bude spuštěno 3. září
Novinka Předplatné Uplay+ bude spuštěno 3. září

Předplatné Uplay+ bude spuštěno 3. září

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC

Přístup k více než 100 hrám od Ubisoftu v jednom balíku.

Reklama

Před E3 proběhly spekulace, že Ubisoft chystá svoje vlastní předplatné, které umožní přístup ke všem vydaným hrám od této společnosti. Během jejich konference jsme se dočkali potvrzení těchto informací, kde zároveň došlo i k oznámení oficiálního názvu a datu spuštění. Služba nese název Uplay+ a její spuštění je naplánováno na 3. září, prozatím pouze na PC. Zároveň byla stanovena i cenovka, která činí 14,99 eur za měsíc. A co za své peníze dostanete?

Hlavním tahákem je samozřejmě obsáhlá knihovna Ubisoftích her, jejíž počet sahá až za hranici 100 titulů a stále roste. Příjemným faktem se posléze i stává skutečnost, že veškeré hry budou dostupné v té nejvyšší možné edici, která obsahuje veškerý přídavný obsah. S touto službou si tedy zahrajete již vyšlé hry, jakými jsou například Far Cry 5, Rainbow Six Siege či Assassin´s Creed Odyssey, tak i připravované tituly, které teprve dnes byly oznámeny, mezi něž patří i Watch Dogs Legion nebo Ghost Recon Breakpoint. Ke všem novým hrám se zároveň dostanete o tři dny dříve, oproti oficiálnímu vydání a taktéž budete mít jistý přístup do připravovaných beta verzí, mezi něž patří i beta Tom Clancy´s Ghost Recon Breakpoint, startující 5. září.

Pokud se do předplatného přihlásíte do 15. srpna, získáte možnost vyzkoušení zdarma v období od 3. do 30. září a pokud by se vám služba přeci jen nezamlouvala, můžete ji kdykoliv zrušit.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama