Předskokanem PS3 verze ME bude komiks
Mass Effect Novinka Předskokanem PS3 verze ME bude komiks

Předskokanem PS3 verze ME bude komiks

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

Zdá se, že studio BioWare konečně našlo způsob, jak zájemce o PS3 verzi druhého Mass Effectu seznámit s děním v prvním dílu.

Reklama

Na oficiálním fóru tvůrčího celku se objevila citace jedné z odpovědí Caseyho Hudsona z rozhovoru pro německý magazín Play3, z níž vyplývá, že BioWare počítá s vydáním interaktivního komiksu z pera nakladatelství Dark Horse.

Hráči se pak jeho prostřednictvím proberou všemi klíčovými scénami originální hry, v nichž budou moci činit rozhodnutí dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, a následně sledovat jejich dopady na dějovou linku.

Hudson prý rovněž potvrdil, že PS3 verze Mass Effect 2 půjde do prodeje v doprovodu všech tří hlavních DLC - Kasumi's Stolen Memory, Overlord a Lair of the Shadow Broker - a dokonce bude obsahovat poukaz na stažení veškerého obsahu aktuálně dostupného na síti Cerberus.

A aby toho nebylo málo, playstationová mutace by měla rovněž obsahovat unikátní misi, jež prý prodlouží herní zážitek o dalších šest hodin. Snad se brzy dočkáme oficiálního potvrzení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama