Novinka Představen mobilní Tomb Raider Reloaded

Představen mobilní Tomb Raider Reloaded

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Apple iOS Android Android

Dorazit by měl v příštím roce.

Reklama

Poslední herní díl z restartované série o akční dobrodružce Laře Croft vyšel již před dvěma roky, kdy se jednalo o poměrně povedené vyvrcholení nové trilogie. Kdyby se u vás vyskytoval zájem a hru jste ještě dodnes nehráli, můžete si přečíst recenzi na našem webu, kde hra dostala 8 bodů z 10.

Ačkoliv se ale jednalo o poměrně povedený titul, tak jeho prodeje nebyly nijak zvlášť oslnivé, kdy společnost Square Enix rozhodně nebyla s výsledky příliš spokojena, tudíž je otázkou, kdy se dočkáme dalšího velkého pokračování.

Samotná postava nicméně o práci rozhodně nepřijde, jelikož se aktuálně chystá pokračování filmu z roku 2018, kde si hlavní roli zahrála švédská herečka Alicia Vikander a záporáka si užil Walton Goggins.

K tomu se navíc přeci jen pracuje na nové hře, která ovšem hardcore fanoušky zřejmě úplně nepotěší.

Jedná se o free-to-play mobilní záležitost Tomb Raider Reloaded, kterou společnými silami vytváří studia Emerald City a Square Enix London.

O samotném titulu se prozatím nic moc neví, avšak z vypuštěné ochutnávky můžeme usoudit, že minimálně vzhled bude laděný do dětského kresleného vizuálu.

Hra by měla na mobilní zařízení dorazit někdy v roce 2021 a kdo ví, třeba se bude jednat o podobně příjemné překvapení, jako byla ve své době Lara Croft GO.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama