Square Enix oznamuje London Mobile Studio
Avatar: The Last Airbender Novinka Square Enix oznamuje London Mobile Studio

Square Enix oznamuje London Mobile Studio

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Apple iOS Android Android

Vývojáři pracují na nových hrách podle značek Avatar: The Last Airbender a Tomb Raider. Jde však o mobilní tituly.

Reklama

Japonská společnost Square Enix oznámila, že založila novou pobočku v Anglii pod názvem London Mobile Studio. Jak už název napovídá, zdejší vývojáři se budou zaměřovat na tvorbu mobilních her, dvě svých slov "vysoce kvalitních a free to play". Momentálně jsou oznámeny dva tituly a oba se mohou pyšnit slavnými jmény.

Tím prvním je již dříve představený Tomb Raider Realoaded, na němž spolupracuje i studio Crystal Dynamics. Čeká nás řešení hádanek, útěk z nebezpečných pastí a sbírání pokladů. Zkrátka to, co si pod sérií Tomb Raider představíte. Lara Croft se na App Store a Google Play podívá někdy v příštím roce.

Druhý titul je oznámen úplně nově a jde o dosud nepojmenovanou hru podle animovaného seriálu Avatar: The Last Airbender. Příběh o avataru Aangovi se už jedné adaptace dočkal, konkrétně v roce 2006. Hra, kterou mělo na starost THQ, však nasbírala pouze lehce nadprůměrné známky. Podobně dopadla také adaptace pokračování (The Legend of Korra) z roku 2014, pod níž je podepsané japonské studio PlatinumGames.

Nová hra podle Avatara vzniká ve spolupráci s kanadským týmem Navigator Games, datum vydání ani podrobnosti zatím nejsou známy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama