Představen Season Pass a DLC pro The Last of Us
The Last of Us Novinka Představen Season Pass a DLC pro The Last of Us

Představen Season Pass a DLC pro The Last of Us

Michal Burian

Michal Burian

16

Sony odhalila první podrobnosti o Season Passu pro survival thriller The Last of Us od tvůrčího celku ze studia Naughty Dog. V plánu jsou minimálně tři DLC.

Reklama

Aktualizace: Sony Season Pass i tři dodatečné balíčky oficiálně oznámila. Jeho součástí bude singleplayerový balíček a dva multiplayerové, včetně nových map. Season Pass navíc nabídne řadu bonusů, včetně rychlejšího craftingu, uzdravování apod. Více níže v původní zprávě.

Původní zpráva

Season Pass se v posledních letech stal u vydavatelů velmi populární a jak to tak vypadá, nevyhne se mu ani očekávané The Last of Us. Podle obrázku níže se Season Pass bude prodávat za necelých 20 dolarů (u nás 20 euro – 518 Kč) a zahrne trojici dodatečných balíčků v celkové ceně 30 dolarů (u nás 30 euro – 777 Kč). To by znamenalo, že jedno DLC se bude prodávat za 10 dolarů (u nás 10 euro – 259 Kč).

Trojice balíčků má nabídnout více příběhu, další mapy a celkově více The Last of Us. Zároveň se majitelé Season Passu mohou exkluzivně těšit na rychlejší crafting (vytváření předmětů), rychlejší uzdravování, upgrade pro zvýšení kapacity zásobníků u pušky a deníček z vývoje o celkové délce 90 minut.

O Season Passu bychom se oficiálně mohli dozvědět tento týden, na kdy má Sony naplánované odhalení multiplayerové části. O té víme akorát to, že půjde o nejlepší hru více hráčů, kterou Naughty Dog kdy vytvořilo. Je tak velkou neznámou, zda půjde o klasický multiplayer s přestřelkami nebo nějaké smysluplnější využití, dejme tomu kooperace, speciální úkoly apod.

The Last of Us vyjde 14. června letošního roku s českými titulky exkluzivně na PlayStation 3. Přečtěte si naše dojmy z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama