Představena strategie Ancestors od autorů kontroverzního Hatred
Novinka Představena strategie Ancestors od autorů kontroverzního Hatred

Představena strategie Ancestors od autorů kontroverzního Hatred

Michal Burian

Michal Burian

11

Real-time strategie nás zavede do středověku a nabídne čtyři hratelné národy, včetně Slovanů.

Reklama

Polské studio Destructive Creations se po dost kontroverzních hrách Hatred a IS Defense, v prvním jmenované jste hráli za vyšinutého člověka a měli jste pozabíjet co nejvíce civilistů, ve druhém bráníte Evropu před muslimy, pustilo do vývoje real-time strategie Ancestors. Ta bude klást velký důraz na taktiku.

Když se podíváte na první trailer, pravděpodobně si vzpomenete na středověkou akci Ryse: Son of Rome od Cryteku. Právě tu mi debutové záběry z Ancestors připomínají více než nějakou real-time strategii.

Tvůrci Hatred svou minulost nezapřou. Ancestors se odehrává ve středověku, v době, kdy mnoho konfliktů vyřešila násilná, brutální válka statečných mužů. Ti bojovali zuřivě, ale vítězství se dožilo jen pár vyvolených, padlí přátelé a nepřátelé zůstali pohřbeni v krvi nasáklém bahně pod vašimi nohami.

Ve hře dostanete na starost svou armádu, s kterou budete válčit v Evropě. Vybrat si budete moci jeden ze čtyř dostupných národů: Vikingové, Anglosasové, Germáni a Slovani. Se svou armádou budete dobývat území a drancovat nepřátelské tábory, vesnice a města, a to za pomoci taktických možností, které se budou odvíjet i od okolního prostředí. Zároveň budete spravovat své dočasné základny a osady.

Hra Ancestors kombinuje řízení zdrojů a základní stavbu budov s rozsáhlými skupinovými bitvami, které byly vytvořeny detailně díky technologii Unreal Engine 4. Na bitvy se budete dívat nejen z ptačího pohledu, ale také z kinematické kamery, jenž vás vhodí přímo do centra akce.

Ancestors vzniká ve spolupráci s vydavatelskou společností 1C a dorazí ve verzi pro PC a Xbox One. Pod obrázky ještě minimální a doporučené systémové požadavky, kterou by nikomu neměly dělat větší problémy.

Podrobnější informace se dozvíme v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Minimální systémové požadavky

Operační systém: Windows 7 (SP1), Windows 8.1 nebo Windows 10 (pouze 64-bit) Procesor: 2.6 GHz Intel Core i5-750 nebo 3.2 GHz AMD Phenom II X4 955 Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 460 nebo AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM) DirectX: Verze 11 Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 8 GB volného místa Zvuková karta: Integrovaná nebo dedikovaná, kompatibilní s DirectX 11

Doporučené systémové požadavky

Operační systém: Windows 7 (SP1), Windows 8.1 nebo Windows 10 (pouze 64-bit) Procesor: AMD Octa-Core / Intel Quad-Core s 3.4 GHz (AMD FX X8 8350 nebo Intel Core i5 3570) Paměť: 8 GB RAM Grafická karta: AMD/NVIDIA s 2048 MB VRAM - AMD Radeon R9 285 nebo NVIDIA GeForce GTX 670 DirectX: Verze 11 Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 8 GB volného místa Zvuková karta: Integrovaná nebo dedikovaná, kompatibilní s DirectX 11

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama