Představení cechů z The Alliance Alive HD Remastered
Novinka Představení cechů z The Alliance Alive HD Remastered

Představení cechů z The Alliance Alive HD Remastered

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Remasterovaná verze hry vychází pro PlayStation 4, Switch a pro PC 11. října.

Reklama

Studio FuRyu vydalo přes oficiální japonské internetové stránky, věnované hře The Alliance Alive HD Remastered nové screenshoty a k nim přidalo informace ohledně systému cechů, cechovních dívek a telegrafu. Přidáno bylo také video, na kterém jsou vysvětleny bitevní systémy Ignition a Final Strike. Má bohužel pouhých 12 sekund.

http://www.cs.furyu.jp/alliance-alive_hd/video/video_battle04.mp4

The Alliance Alive HD Remastered vychází v Evropě pro PlayStation 4, Switch a pro PC 11. října (v Severní Americe a v Japonsku o pár dní dříve), ale něž k tomu dojde, podívejte se na screenshoty a přečtěte si slíbené info.

Cechy, nebo-li guildy, jsou lidské organizace, rozšířené po celém světě. Existuje celkem pět různých typů cechů a každý nabízí jedinečné speciality. Při postupu příběhem budete moci využívat jejich služby a kombinovat je mezi sebou. Cechy vám mohou dokonce pomoci v boji s podporou útočení, pokud ale budete bojovat s nepřítelem někde poblíž základny cechu.

Recon Guild snižuje množství monster na mapě. Jako podpůrný efekt slouží Sabotage, která na začátku každého kola omráčí všechny nepřátele.

Blacksmith Guild samozřejmě vytváří zbraně a brnění. Podpora v boji je formou děla Blacksmith Guild Cannon, které na začátku každého kola vystřelí na všechny nepřátele kamenné koule.

Library Guild zaznamenává informace o předmětech a vybavení a analyzuje Arty a kouzla za účelem zvýšení jejich účinnosti. Na začátku každého kola podporuje boje spuštěním Real-time Analysis, která snižuje obranu všech nepřátel.

Signimancy Guild vyvíjí nové Sigily (podpůrné efekty), které můžete použít v souvislosti s určitou zbraní. Podpora cechu je prováděna formou Signimancy Guild Barriery, kdy se vám na začátku každého kola souboje zvýší obrana před fyzickými útoky a kouzly.

Tactics Guild vyvíjí nové možnosti formací vaší skupiny, které můžete použít. V boji pak můžete použít Optimal Layout Adjustment, který na začátku každého kola navrhne pro všechny vaše spojence účinnou pozici.

Guild Girls je pět sester, z nichž každá pracuje pro jeden jiný spolek a podporuje naše protagonisty při putování a jejich dobrodružství.

Při postupu příběhem budete moci postupně stavět nové Guild Towers. Jejich budováním po celém světě můžete vytvořit systém Telegraph (což je vlastně taková informační síť), která prochází všemi oblastmi a spojuje tak již rozdělený svět.

Zdroj: FuRyu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama