Představeno Halo: Spartan Assault exkluzivně pro Windows 8
Halo: Spartan Assault Novinka Představeno Halo: Spartan Assault exkluzivně pro Windows 8

Představeno Halo: Spartan Assault exkluzivně pro Windows 8

Michal Burian

Michal Burian

20

Půjde o arkádovou střílečku z pohledu shora odehrávající se v Halo universu pro tablety, mobily a PC s operačním systémem Windows 8, vyjde v červenci za 7 dolarů. Microsoft se inspiroval u Robotron a Total Carnage. Ukládání pozic bude napříč platformami.

Reklama

Jednu z nejpopulárnějších herních ság pro konzoli Xbox během července doplní nový titul s názvem Halo: Spartan Assault. Společnost Microsoft ve spolupráci s vývojářským studiem 343 Industries navazují na úspěch fenoménu Halo, který nově přináší také majitelům zařízení se systémem Windows 8 a Windows Phone 8. Nový titul je zasazený mezi děj Halo 3 a Halo 4.

Akční střílečka bude první hrou z prostředí Halo světa, určenou pro dotyková zařízení. Zábavu ze světa Halo zprostředkuje nejen na cestách, ale i při volných chvílích a to jak stávajícím fandům, tak i úplným nováčkům. Děj se odehrává mezi událostmi Halo 3 a 4 a zanese hráče hlouběji do lidského konfliktu s mimozemskou rasou Covenant. Připraveno je celkem 25 rozsáhlých misí. V kůži jednoho z hrdinů sloužících na palubě vesmírné lodi UNSC Infinity projdete první misí programu Spartan Ops a budete i u vzestupu velitelky Sarah Palmerové.

Kromě intenzivního příběhu a soubojů se zástupy nepřátel hra přináší i sociální prvky, například porovnání výsledků s přáteli, žebříčky nebo týdenní výzvy. Majitele Halo 4 pro Xbox 360 potěší rovněž propojení s tímto titulem. Budou moci získat další zkušenosti, více než 40 nových achievementů, speciální emblém pro Halo 4 Spartan Career, medaile a další nově integrované prvky z Halo ságy.

Zajímavosti Halo: Spartan Assault

• Originální Halo gameplay

• Nová příběhová linie mezi Halo 3 a 4

• Intuitivní ovládání jak pro dotyková zařízení, tak i pro klávesnici a myš

• Integrace s Halo 4

• Nakupování vylepšení přímo ve hře

• Pouze pro zařízení se systémem Windows 8 nebo Windows Phone 8

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama