Představeno Killing Floor 2
Killing Floor 2 Novinka Představeno Killing Floor 2

Představeno Killing Floor 2

Michal Burian

Michal Burian

35

Hodně krvavá kooperativní střílečka, kde se budou končetiny padlých nepřátel povalovat všude možně.

Reklama

Tripwire Interactive oznámilo kooperativní střílečku Killing Floor 2, která je navržena jako nejbrutálnější hra všech dob. Čekají na vás zástupy všemožných druhů generických zrůd, do kterých budete střílet všelijakými zbraněmi nebo je porcovat naostřenou katanou. Jejich končetiny se budou povalovat všude možně, zem a zdi budou potřísněné krví a vy budete vesele pokračovat v zabíjení dál.

Vývojáři si u Killing Floor 2 dávají hodně záležet na animacích. Ty byly nově pro souboje i zbraně snímány pomocí technologie motion-capture z pohledu první i třetí osoby, aby vypadaly pokud možnost co nejvíce reálně a vyvolaly šok u hráčů.

Velkou předností Killing Floor 2 má být systém 95 animací pro zabití nepřátele. Ten je ještě rozdělen na zóny, jako je hlava, krk, hrudník, břicho a končetiny. Díky tomu má být každá smrt jedinečná.

,,Killing Floor je jednoduchá hra. Máte zbraň. Vidíte něco, co můžete zabít. Zabijete to a získáte peníze, za které si koupíte lepší zbraně a znovu se vydáte na lov. Čím jednodušší hra je, tím je úspěšnější a zábavnější, řekl Bill Munk," kreativní ředitel a senior animátor z Tripwire při oznámení pro PC Gamer.

A kde, že se to bude celé odehrávat? Autoři se zaměřili na temné ulice Paříže. Podíváme se například do opuštěného hotelu, na spoře osvětlené nádvoří a rovněž do metra.

Killing Floor 2 ve verzi pro PC vyjde v rozpracované verzi skrze Steam Early Access již brzy. Dostupná bude i verze pro SteamOS.

Původní Killing Floor vyšlo v roce 2009 a prodalo přes 2,5 milionů kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama