Alan Wake 2 Novinka Představeno The Lake House, příběhové rozšíření pro survival horor Alan Wake 2

Představeno The Lake House, příběhové rozšíření pro survival horor Alan Wake 2

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Dorazí v říjnu a zahrajeme si v něm za agentku Estevez z FBC.

Reklama

Vývojáři z Remedy slibovali pro survival horor Alan Wake 2 dvě příběhová rozšíření. Toho prvního s názvem Night Springs jsme se dočkali v červnu a přineslo nám tři epizody televizní show, které představovaly Alanovy pokusy dostat se z Temného místa. Nyní jsme se v rámci prezentace State of Play dočkali plnohodnotného představené druhého DLC, jež nese název The Lake House.

Oznámení proběhlo pomocí krátkého teaseru, který nám ale sdělil zásadní informace. Jak už bylo jasné z názvu, podíváme se na výzkumnou stanici FBC Lake House ve městě Bright Falls, která zde byla zřízena po událostech prvního dílu. Zdejší lehkomyslné experimenty ale vedly k tomu, že se realita srazila s Temným místem, které lokaci pohltilo.

Zajímavé je, že se rozšíření neodehrává po konci základní hry či před ní, ale během ní. Zatímco se Alan Wake snaží dostat z Temného místa a agentka FBI Saga Anderson vyšetřuje místní vraždy, my si v rozšíření zahrajeme za agentku FBC Kiran Estevez, která se objevila už v základní hře.

The Lake House dorazí v říjnu, ale přesné datum vydání zatím neznáme. K dispozici bude pouze v rámci Deluxe edice, a to jak v digitální, tak fyzické podobě, ta dorazí rovněž v říjnu. Rozšíření míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama