Představeny dodatečné balíčky pro Metro: Last Light
Metro: Last Light Novinka Představeny dodatečné balíčky pro Metro: Last Light

Představeny dodatečné balíčky pro Metro: Last Light

Michal Burian

Michal Burian

23

Dvě nové příběhové kapitoly, sólová výzva a nástroje.

Reklama

Vydavatelský dům Deep Silver dnes k večeru oznámil dodatečné balíčky pro Metro: Last Light. Těšit se můžete na dvě příběhové kapitoly, sólovou výzvu a nástroje. Při odhalení nás vývojáři ujistili, že na extra obsahu začali pracovat až po dokončení hry.

V červnu letošního roku vyjde Faction Pack, který rozšíří příběhovou část Metra o novou kapitolu. Později (někdy během léta) pak bude následovat druhá kapitola v balíčku pojmenovaném Chronicles.

Během léta si budete moci zakoupit rovně Tower Pack, který nabídne sólovou výzvu pro veterány i nováčky Metra. Developer Pack zase umožní hráčům projevit svou kreativitu díky různým nástrojům, které využívali sami tvůrci při vývoj hry.

Všechny čtyři balíčky získáte při zakoupení Season Passu, který stojí necelých 15 euro (cca 392 Kč), respektive 1200 Microsoft bodů. K dispozici budou i samostatně, se Season Passem ovšem ušetříte. Navíc si ve hře budete moci užít novou zbraň - poloautomatickou brokovnici Abzats.

"Příběh Artyoma může být uzavřen v původním příběhu hry Metro: Last Light, existují ale další postavy, které chtějí vyprávět svůj příběh a zavést hráče do známých lokalit a zároveň nabídnout nové výzvy," řekl Andrew Prokhorov, kreativní ředitel 4A Games.

Další podrobnosti se o DLC dozvíme již brzy.

Metro: Last Light vyšlo 17. května letošního roku s českými titulky ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Přečtěte si naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama